Mallorca 21.9.2023 | 1 viikko

Magaluf | Calvia Beach

Etusivu / Padelmatkat / Mallorca

Padelia ja golfia Mallorcalla

Syyskuun lopulla teemme aurinkoiselle Mallorcan saarelle padelviikon, johon on yhdistetty kaksi kierrosta golfia. Tällä matkalla pääset yhdistämään suosikkiharrastuksesi, etelän lämmön sekä kaupunki- ja rantaloman parhaat puolet. Mallorca on suosittu matkailukohde, joka tunnetaan kauniista rannoistaan, historiallisesta arkkitehtuuristaan ja vilkkaasta kulttuurista, joten se tarjoaa täydelliset puitteet syksyn lomalle.

Tämä lomaviikon ohjelma yhdistää padelvalmennusta, pelaamista ja leikkimielistä kisailua sekä golfin peluuta. Mukana on suomalainen padelvalmentaja Jasu Räisänen, joka antaa opetusta pelin eri osa-alueilla ja toimii myös matkanvetäjänä. Jasu on valmentanut padelia päätoimisesti jo 4 vuotta, mikä on Suomessa pitkä aika ja toimii Padel Club Finlandilla / Ledap Groupilla Head-prona eli vastuuvalmentajana.

Valmennusohjelmaan kuuluu aamupäivisin erilaisia lyöntiklinikoita kaikista padelin puolustus- ja hyökkäyslyönneistä. Illalla tehdään pelinomaisia harjoitteita, sekä erilaisia sosiaalisia ja kilpailullisia pelejä. Loman lopussa pidetään leikkimielinen lopputurnaus.

Padelkeskus, jossa viikon opetus ja pelit järjestetään sijaitsee noin 8 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Padelkeskuksessa on 8 padelkenttää, ja pelit ovat viikon aikana järjestetty niin, että aamupäivällä ja iltapäivällä on molemmissa 2 tunnin kenttävaraus. Päivät ja illat ovat vapaata ohjelmaa, jonka voit viettää nauttien hotellin palveluista tai Magalufin alueen tarjonnasta.

"Padelia, golfia, kaupunkilomaa, rantalomaa, kulttuurilomaa. Täältä löytyy kaikkea ja voit tehdä viikosta oman näköisesi."

Innside Calvia Beach on Melia-ketjuun kuuluva neljän tähden hotelli, joka sijaitsee Mallorcan saaren lounaisosassa, Calvia-rannalla. Se on moderni hotelli, joka tarjoaa vierailleen viihtyisää majoitusta, kattavat palvelut ja erinomaisen sijainnin lähellä lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myös ostosmahdollisuudet ovat aivan vieressä, sillä hotellin alapuolella sijaitsee Momentum-ostoskeskus.

Hotellissa on yhteensä 256 huonetta, joista kaikissa on oma parveke tai terassi. Huoneiden sisustus on tyylikäs ja moderni, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Matkan hintaan kuuluvat huoneet ovat kooltaan 25 m².

Hotellin palveluihin kuuluvat uima-altaat, poreallas, kuntokeskus, spa-alue ja ravintola, joka tarjoilee herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Hotellin erikoisuus on viidennessä kerroksessa sijaitseva Shallow sun club, jonka läpi kulkee kaksi lasipohjaista uima-allasta ja jonka ravintola tarjoilee Välimerellisiä herkkuja yhdistettynä rentoon ilmapiiriin, musiikkiin ja upeisiin maisemiin.

Viikon aikana pelataan myös kaksi kierrosta golfia alueen golfkentillä. Santa Ponsan kenttä on todella arvostettu kilpakenttä, joka on isännöinyt muun muassa Euroopan Touria useasti. Kenttä tarjoaa leveitä väyliä, joten tiiltä voi lähteä rennosti nauttimaan täyden draivin voimin. Matkan toinen kierroksista pelataan kauniilla Bendinatin kenttällä, jonka monipuolisiin maisemiin kuuluvat niin merenlahdet kuin Bendenatin linnakin. Selkeästi lyhyempi kenttä tarjoaa kokemuksen, jossa strategia ja lyöntien sijoittelu ovat pitkälle lyömistä olennaisempia.

Vapaa-aikana kannattaa hurauttaa taksilla puolen tunnin päässä sijaitsevaan Palman kaupunkiin, joka tunnetaan upeista rannoistaan, kauniista historiallisista rakennuksistaan ja vilkkaasta kaupunkielämästään. Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä, kuten upea goottilainen katedraali La Seu, joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Almudainan kuninkaallinen palatsi, Bellverin linna, Plaza Mayorin aukio ja Lonjan kauppahalli. Palma de Mallorcan vanhakaupunki on myös ehdottamasti vierailun arvoinen. Se on yksi parhaiten säilyneistä historiallisista keskustoista Espanjassa. Siellä on kapeita kujia, kauniita kirkkoja ja palatseja, pieniä piazzoja ja tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita.

Padelmatka Mallorcalle

21.9.-28.9.2023
Calvia Beach, aamiaiset, 16 tuntia padelia ja 2 kierrosta golfia
Hinta 1650 €/viikko
Yhden hengen huone +300 €/viikko

Viikko-ohjelma

Tästä löydät alustavan ohjelman viikolle. Valmentajasi kertoo paikan päällä koska sinun täytyy olla paikalla ja mitä harjoituksissa tehdään. Myös tarkan henkilökohtaisen teeaikasi saat kohteessa.

 • 22.09.23          09:00-11:00 & 16:00-18:00
 • 23.09.23          Golf Santa Ponsa
 • 24.09.23          09:00-11:00 & 16:00-18:00
 • 25.09.23          Golf Bendinat
 • 26.09.23          09:00-11:00 & 16:00-18:00
 • 27.09.23          09:00-11:00 & 16:00-18:00
Varaa matka - TÄYNNÄ

Tämä matka on täynnä. Voit kysyä lisäpaikkoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Mallorca | Magaluf 21.9.-28.9. | 1650 €

Varaa matka - TÄYNNÄ

Tämä matka on täynnä. Voit kysyä lisäpaikkoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Padelmatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Helsinki-Mallorca-Helsinki
 • Käsimatkatavara 10 kg ja matkatavara ruumaan 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Innside Calvia Beach -hotellissa
 • Aamiaiset
 • 16 tuntia padelia
 • Padel opetus
 • 2 kierrosta golfia (Santa Ponsa ja Bendinat)
 • Kuljetukset golfkentille
 • Jasu Räisäsen matkanvetäjä- ja opetuspalvelut

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huone 300 €/viikko
 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Alennus matkasta ilman golfia 200 € (lisätiedot info@onactive.fi)

Lentoaikataulu:

Helsinki 16:10 > Mallorca 19:10
Mallorca 19:55 > Helsinki 00:55 (+1)
OnActive-padelvalmentaja

Jasu Räisänen

"Valmennuksessa minulle on tärkeintä että hikeä ja naurua on oikeassa suhteessa. Haluan myös että aina opitaan uutta. Jokaisella treenaajalla tulisi olla selkeä käsitys, että mitä ja miksi harjoiteltiin ja kuinka sitä voi soveltaa suoraan peliin."

Olen pelannut golfia 6 vuotiaasta asti ja kolunnut alue Tour junnukisoja aikanaan. Tätä nykyään tasoitus on kuuden luokkaa. Lapsena kuvioissa oli myös tennis, jota pelasin aktiivisesti. Padel on tullut mukaan aikuisiällä lajin rantauduttua Suomeen. Olen valmentanut padelia päätoimisesti jo 4 vuotta, mikä on Suomessa pitkä aika. Toimin Padel Club Finlandilla / Ledap Groupilla Head-prona eli vastuuvalmentajana. Vahvuuksiini valmentajana kuuluu mukava ja rento meininki sekä kyky löytää kullekin omat keinot kehittää peliä.

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot