Skip to main content

Treenimatkat

OnActive Treenimatkoilla kaikki on järjestetty valmiiksi. Lennot, kuljetukset, majoitus, retket, viikko-ohjelma ja ruokailut. Treeneistä vastaavat yhteistyökumppanimme, jotka ovat kokeneita ja tunnettuja suomalaisia toimijoita. Mukana matkalla on aina suomalainen valmentaja.

OnActive valmentajat ja yhteistyökumppanit

Etusivu / Treenimatkat

OnActive Treenimatkat

OnActive treenimatkoilla nostetaan lomailun ohessa hiki pintaan. Voit keksittyä omaan hyvinvointiisi ja monipuolisiin harjoituksiin ammattitaitoisessa valmennuksessa, rentoutumista ja palautumista unohtamatta.

OnActive treenilomilla pääset tekemään monipuolisia harjoituksia matkan teemasta riippuen. Viikko-ohjelmaan voi muodostua esimerkiksi kehonpainoharjoituksista, juoksutreeneistä, voimaharjoituksista, pilateksesta, rentoutumisharjoituksista tai vaikka nopeutta, ketteryyttä sekä räjähtävyyttä kehittävistä klinikoista. Kaikki on järjestetty valmiiksi: lennot, kuljetukset, majoitus, ruokailut, treeniohjelma ja valmennus. Mukana on aina ammattitaitoinen suomalainen valmentaja ja lajin asiantuntija, joka vastaa viikon ohjelmasta ja treeneistä.

Anna kehollesi ansaittu loma – treenaa ja rentoudu samalla matkalla!

Seuraavat OnActive-treenimatkat

Gran Canaria
Meloneras | Lopesan Costa Meloneras

2275 €/viikko
Lähtö 30.11.-7.12.2023

Katso lisää
Viiden tähden MyBnB treeniloma yhdessä suosikkivalmentajien kanssa tulee jälleen! Nauti omasta ajasta ja liikunnasta Kanarian auringossa, kun Suomessa syksy on synkimmillään.

Mallorca
Santa Ponsa | Zafiro Rey Don Jaime

1550 €/viikko
Lähtö 4.5.-11.5.2023

Katso lisää
Mikäli haaveilet monipuolisista hyvän mielen kehonpainotreeneistä Espanjan auringon alla, lempeistä kehonhuoltotunneista aamun auringon nousua katsellen ja pilateksesta valkoisella rantahietikolla, tämä on ehdottomasti sinulle.