Meloneras 22.1.2024 | 1 viikko

Gran Canaria | MyBnB hyvinvointimatka

Etusivu / Treenimatkat / MyBnb Meloneras 2

Kehonhuoltoa, tanssia ja treeniä Kanarian auringossa!

MyBnB hyvinvointilomat Kanarialle ovat niin suosittuja, että olemme tehneet lisäviikon tammikuulle. Pakene Suomen talvea Kanarian auringon alle ja täytä päiväsi tanssilla, treenillä ja kehonhuollolla. Lomaklassikko Gran Canaria on mainio valinta lomakohteeksi. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella on kaikki tarvittava aktiivilomailijan viikkoa varten. Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana lomakohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa jopa 25 asteeseen.

Aloitamme aamut Sari Niskasen ihanilla fasciamethod- ja pilatestunneilla sekä dynaamisilla aamuvenyttelyillä Melonerasin lämpimällä rantahietikolla. Aamupäivät hikoilemme hotellin viihtyisällä patiolla Tiina Veijosen ja Kim Heroldin BootCamp tunneilla. Iltapäivät jatkuvat taas Marko Keräsen letkeillä lattaritunneilla. Treenipäivät päättyvät Sarin lempeisiin kehonhuoltohetkiin sekä palauttaviin mindfulness -ohjauksiin.

Järjestämme matkalla myös muutaman yllätystunnin, jossa kaikki matkan 4 valmentajaa tarjoilevat omaa erityisosaamistaan. Näillä tunneilla pääset siis nostamaan sykettä tanssien, ylittämään itsesi burpeissa, löytämään itsestäsi aivan uusia lihaksia, parantamaan koordinaatiokykyäsi ja myös venyttelemään kehoa kuin ammattilainen konsanaan.

Ohjattuja tunteja on tarjolla niin, että jokainen voi osallistua jopa 4 haluamalleen tunnille jokaisena lomapäivänä. Voit räätälöidä omanlaisen ja itsellesi sopivan treenikokonaisuuden.

Tällä kokonaisvaltaisella hyvän olon matkalla saat myös olla ja nautiskella upeista maisemista ja saaren tarjonnasta itseksesi sekä nauttia viinistä ja shoppailusta ystävien seurassa juuri sen verran, kuin sitä lomallasi kaipaat.

Matkan valmentajina toimii huippuammattilaisten joukko, joka on tuttu MyBnB Liven treeneistä. Tapaat suosikkivalmentajasi Meloneraksen lomalla ja pääset jumppaamaan livenä yhdessä Kanarian auringossa.

Marko Keränen vastaa matkallamme iltapäivän letkeistä lattaritunneista. Koreagrafi ja tanssinopettaja Markon positiivinen ja innostava ohjaus ei jätä ketään kylmäksi. Marko saa vahvalla ammattitaidollaan jäykemmätkin lanteet heilumaan ja jalat liikkumaan mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Markon tunnit sopivat kaiken tasoisille.

Sari Niskasen ohjauksessa pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen. Hyvinvointimatkamme aikana Sari ohjaa ryhtiä sekä syviä lihaksia vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hengitystä rauhoittavia harjoitteita, makean tehokasta faskiapallohierontaa unohtamatta.

Kim Heroldin hulvattoman hauskoissa ja myös sopivasti koko kehoa haastavissa kehonpainotreeneissä pääset halutessasi ylittämään itsesi mm. supersuosituissa coreliikkeissä sekä erilaisissa lankkuvariaatioissa. Kimin tunnilla hyödynnetään oman kehon lisäksi myös monipuolisesti vastuskuminauhoja ja trx-valjaita.

Tiina Veijosen lihaskuntotunneilta ei puutu hyppyjä ja vauhtia. Kokonaisvaltaisissa lihaskuntoliikkeitä sisältävissä kiertoharjoitteluissa liikut oman tasosi mukaan hyvällä fiiliksellä ja itsesi ylittäen. Kannustuksen ja mukaansa tempaavan musiikin voimalla jaksaa kovemmankin treenin.

"Lattareita, hikitreeniä ja kehonhuoltoa yhdistettynä laadukkaaseen viiden tähden majoitukseen rantakadun palveluiden vieressä"

Matkalla asutaan rantabulevardin vieressä sijaitsevassa hiljattain remontoidussa viiden tähden Lopesan Costa Meloneras hotellissa. Hotelli on iso, mutta tunnelmallinen ja kerää matkalaisiltamme hyvää palautetta vuodesta toiseen. Vuoden 2021 aikana hotelli on läpikäynyt isoja uudistuksia, kun huoneita, allasalueita ja yleisiä tiloja on remontoitu. Hotellin palveluihin kuuluu myös kuntosali, tenniskentät, iso kylpylä sekä 5 ravintolaa ja kasino.

Laaja puutarha ja allas-alue tarjoaa tilaa rentoutumiseen, auringonottoon ja aktiiviohjelmaan. Hotellin palkittu circuit spa on ainakin yhtenä päivänä kokemisen arvoinen. Sisäänpääsyn spahan voi ostaa paikan päällä.

Hotellilta on pääsy suoraan Melonerasin pitkälle rantakadulle ravintoloineen, kauppoineen ja kahviloineen. Päivän voi aloittaa lenkillä rantabulevardia pitkin auringonnousua ja merta ihaillen tai voit lenkkeillä Maspalomasin dyynien kautta Playa del Inglésin puolelle aamukahville.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Halutessasi on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Melonerasin alueelta löytyy myös paljon muita aktiviteetteja kuten laadukkaita golfkenttiä.

MyBnB hyvinvointimatka Melonerasiin

22.1.-29.1.2024
Lopesan Costa Meloneras, aamiaiset ja illalliset sekä treeniohjelma
Hinta 2200 €/viikko
Yhden hengen huone +350 €/viikko

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Hyvinvointimatka | Meloneras 22.1.-29.1.2024

Hinta:

2200 €/henkilö/ kahden hengen huoneessa
2550 €/henkilö / omassa huoneessa

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Treenimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Norwegianin lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (10 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Lopesan Costa Meloneras  -hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • Omat vastuskuminauhat ja faskiapallot, joilla saat paremman tuntuman treeneihin
 • Monipuolinen viikko-ohjelma
 • MyBnB Liven valmentajien ohjaamat ryhmäliikuntatunnit

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huone 350 €/viikko standard huoneessa
 • Puutarhanäkymän huone  210 €/henkilö/2 hengen huoneessa
 • Golfkierros hotellin kentällä (lisätiedot info@onactive.fi)

Lentoaikataulu:

Helsinki 11:10 > Las Palmas 15:45
Las Palmas 16:35 > Helsinki 00:50 (30.1.)

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot