MyBnB Bootcamp Kanarian auringossa suosikkivalmentajien kanssa

Matkan ajankohta 29.11.-6.12.2022

Lomaklassikko Gran Canaria on mainio valinta lomakohteeksi. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella on kaikki tarvittava aktiivilomailijan viikkoa varten. Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana lomakohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa jopa 25 asteeseen.

Lomasi aikana pääset joka päivä treenaamaan ihanan Anna Saivosalmen energisissä lihaskuntotreeneissä ja Hiit -ohjauksissa. Anna ohjaa ryhmällemme ihanan hikiset treenit.

Pääsemme aloittamaan päivät vaihtelevasti Sari Niskasen lempeissä Body&mind -ohjauksissa tai energisillä voimapilates -tunneilla. Sari tulee pitämään loman aikana myös voimaannuttavia luentoja.

Lomaviikon aikana myös MyBnB:n perustaja ja toimitusjohtaja Tiina Veijonen ohjaa lihaksissa polttelevat Killer Bootcamp -tunnit. Tämä tunti sopii kaikille, jotka haluavat testata lomaviikon aikana todella kovaa, tiukkaa ja välillä jopa mahdottomalta tuntuvaa syke+lihaksuntotrreeniä. Bootcamppien kesto on 70 minuuttia.

”Aktiiviloma Kanarian auringossa, tasokkaassa hotellissa ja huippuvalmentajien treenien parissa piristää harmaan syksyn keskellä ”

Matkalla asutaan rantabulevardin vieressä sijaitsevassa juuri remontoidussa Lopesan Costa Meloneras hotellissa. Hotelli on iso, mutta tunnelmallinen ja kerää matkalaisiltamme hyvää palautetta vuodesta toiseen. Vuoden 2021 aikana hotelli on läpikäynyt isoja uudistuksia, kun huoneita, allasalueita ja yleisiä tiloja on remontoitu. Hotellin palveluihin kuuluu myös kuntosali, tenniskentät, iso kylpylä sekä 5 ravintolaa ja kasino.

Laaja puutarha ja allas-alue tarjoaa tilaa rentoutumiseen, auringonottoon ja aktiiviohjelmaan.  Hotellin palkittu circuit spa on ainakin yhtenä päivänä kokemisen arvoinen. Sisäänpääsyn spahan voi ostaa paikan päällä.

Hotellilta on pääsy suoraan Melonerasin pitkälle rantakadulle ravintoloineen, kauppoine ja kahviloineen. Päivän voi aloittaa lenkillä rantabulevardia pitkin auringonnousua ja merta ihaillen tai voit lenkkeillä Maspalomasin dyynien kautta Playa del ingesin puolelle aamukahville.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Halutessasi on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Melonerasin alueelta löytyy myös paljon muita aktiviteetteja kuten laadukkaita golfkenttiä.

Matkan valmentajat

Matkustuskäytännöt Gran Canarian lomilla

Gran Canarialle pääsee matkustamaan ja Suomeen palaamaan ilman koronarajoituksia. Lennolla Gran Canarialle tulee kuitenkin käyttää nenä-suusuojainta paikallisten viranomaisten päätöksellä. Suojaimen voi ottaa syömisen ja juomisen ajaksi pois. Palatessa kotimaahan maski ei ole pakollinen lennolla. Kohteessa myös julkisissa liikennevälineissä käytetään maskeja.

Lähtöselvitys ja lento

Kuinka teen lähtöselvityksen?

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Paluun osalta lähtöselvitys tehdään kohdemaan lentokentällä perinteisesti lähtöselvitystiskeillä.

Saat lentoliput sähköpostiisi 7–3 päivää ennen lähtöä. Lähtöselvitystä varten tarvitset lipun yläkulmasta löytyvän varaustunnuksen. Tunnus löytyy kohdasta booking ref.

Huomiothan, että ryhmämatkoilla varaustunnuksella ei pääse kirjautumaan varaukselle Finnairin nettisivujen kautta ennen lähtöselvityksen alkua. Voit kuitenkin tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa kohdassa lähtöselvitys.

Lähtöselvityksen yhteydessä pääset myös lisäämän Finnair Plus-korttisi numeron varaukselle. Lähtöselvityksen tehtyäsi saat koneeseennousukortin, joko omaan sähköpostiisi tai mobiililaitteeseen. Matkatavarat jätetään lentokentällä Baggage drop pisteeseen.

Tee lähtöselvitys: Finnairin sivuilla

Ateriat ja muut lentojen lisäpalvelut:

Saatuasi lentolipun sähköpostiisi 7–3 päivää ennen lähtöä, voit varata Finnairista lisäpalveluita lennollesi. Ryhmämatkoilla lisämaksullisia palveluita ei voi varata Finnairin nettipalvelun kautta. Mikäli haluat tilata aterioita, istuinpaikkoja tai muita lisäpalveluita lennollesi, voit tehdä tilaukset Finnairin asiakaspalvelunumerosta +358 300 871 160 (1,70 euroa/vastattu puhelu + pvm.). Asiakaspalvelu toimii suomeksi ma–pe klo 7–18, la–su klo 8–16 ja englanniksi: 24 h.

HUOM! Jos haluatte varmistaa vierekkäiset paikat lennolla, suosittelemme istuinpaikkojen varaamista ennakkoon. Lennoilla ei enää tarjoilla lämmintä ateriaa. Halutessasi voit varata ennakkoon maksullisen lämpimän aterian.

Lennolle on mahdollista ostaa seuraavat lisäpalvelut ja ne tulee varata Finnairista viimeistään:

– istuinpaikat 37 h ennen lennon lähtöaikaa
– lämmin ateria 24 h ennen lennon lähtöaikaa
– lisämatkatavarat lähtöön saakka

Lisätietoa tilattavista lentoaterioista täältä

Koneessa tilattavista snack aterioista löydät lisätietoa täältä

Matkatavarat lennolla:

Finnairin lennolla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkatavara. Matkatavara saa painaa enintään 23 kg, ja sen ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) saa olla enintään 158 cm.

Huomaathan, että Finnair on muuttanut väliaikaisesti käsimatkatavaraan liittyviä käytäntöjä sujuvoittaakseen koneeseen nousua. Voit ottaa mukaasi yhden käsimatkavaran ja lisäksi pienen henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran sallitut uudet mitat ovat 55x40x23cm ja henkilökohtaisen tavaran 40x30x15cm. Enimmäispaino käsimatkatavaroille yhteensä on 8 kg.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta.

Laukut voi viedä Finnairin seuraavan päivän lennoille Helsinki-Vantaalle myös edellisenä iltana klo 18–21.30. Tällöin yksi matkalle lähtevistä perheenjäsenistä voi luovuttaa koko seurueen matkatavarat, mikäli hänellä on mukanaan kaikkien seurueessa matkustavien lentoliput ja matkustusasiakirjat. Lähtöselvitys tulee kuitenkin tehdä ennakkoon joko internetissä tai automaatilla.

Hotelli - Lopesan Costa Meloneras

Yleistä
Hotelliin sisäänkirjauduttaessa asiakkaat saavat älyrannekkeen, joka toimii huoneen avamena. Rannekkeella pääsee sisään buffet-ruokailuihin ja sillä voi maksaa huoneen laskulle hotellialueella. Ranneke vaatii 140 € katevarauksen luottokortille sisäänkirjauksen yhteydessä.

Ateriat
Lomasi puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen. Buffetaamiainen on tarjolla Alameda-ravintolassa klo 7:00-10:15. Buffetillallinen on samassa ravintolassa klo 18:00-21:15. Ruokajuomat ovat lisämaksullisia. Ruokailuihin pääsee sisään näyttämällä älyrannekkeen ravintolan ovella.

Muut ravintolat
Hotellissa on neljä à la carte -ravintolaa: italialainen La Toscana, aasialainen Nihon, kalaravintola El Marinero ja pihviravintola El Churasso. Puolihoitoasiakkaat saavat alennuksen Italialaisesta sekä aasialaisesta ravintolasta. Pöytävaraukset kaikkiin neljään ravintolaan voi tehdä vastaanotosta.

Juomat ja baarit
Hotellialueella on useita baareja, juomat näissä ovat lisämaksullisia.

Golf
Jos haluat pelata lomasi aikana golfia voit varata hotellin vastaanotosta tai concierge-pisteestä tee-aikoja lähiseudun kentille, kuten Meloneras, Maspalomas, Anfi Tauro ja Salobre golfiin. Green fee maksetaan varattaessa, sen voi laittaa huoneen laskuun.

Ilmastointi & Lämmitys
Huoneen ilmastointia voi säätää kolmeen eri asentoon. Lämmitystä hotellissa ei ole.

Internet
Koko hotellialueella on maksuton WiFi, lisätiedot saa vastaanotosta.

Harrastukset
Hotellin alueella on vaatimaton ilmainen kuntosali. Lisäksi Spassa on maksulllinen hyvin varusteltu kuntosali.

Minibaari
Huoneessasi on maksullinen minibaari, jota täydennetään päivittäin. Huonepalvelu toimii klo 22:30 saakka.

Market
Hotellissa on pieni kauppa, saa mm. juomavettä ja virvokkeita ym., mutta ei tuoretuotteita kuten hedelmiä.

Spa
Kylpylässä on useita erilaisia saunoja ja altaita yms. Kylpylä on maksullinen. Kylpylässä on saatavana suuri määrä erilaisia hoitoja, erikoisuutena on golfpalloilla suoritettava vartalohieronta. Span palveluista on erillinen esite hintoineen.

Pyyhkeet
Huoneessa oleva harmaa pyyhe on tarkoitettu allaskäyttöön. Allaspyyhkeen voi vaihtaa allasalueella olevassa kojussa 1 euron hintaan.

Siivous
Huoneet siivotaan päivittäin. Halutessanne myös pyyhkeet vaihdetaan päivittäin.

Tallelokerot
Huoneessasi on maksuton tallelokero.

Vastaanotto
Vastanotto on avoinna 24 h.

Huoneenluovutus
Lähtöpäivänä huoneenluovutus on viimeistään klo 12:00.

Hyvä tietää kohteesta

Apteekki

Lähin apteekki on hotellin pääporttia vastapäätä olevalla ostosalueella.

Liikkeet
Hotellin lähistöllä on suuri määrä erilaisia ostosmahdollisuuksia, sekä pääportin puolella että hotellin ja meren välissä olevalla alueella. Lähimmän supermarketin löytää menemällä hotellin pääportista tien yli ja kulkemalla oikealle pari sataa metriä.

Lääkäri
Lääkärin apua tarvitessasi ota yhteys hotellin vastaanottoon tai golfisäntään. Vain 5 minuutin taksimatkan päässä hotellista on erittäin hyvä lääkäriasema Hospitales San Roque Maspalomas.

Taksit
Hotellin portilla on taksiasema. Matka Melonerasin golfkentälle maksaa noin 5 € ja Maspalomasin kentälle noin 3 €. Muille kentille esimerkiksi Anfi Tauroon maksu on noin 25–30 €. Taksit ottavat yleensä kyytiin neljä golfaria bägeineen.

Vesi
Hotellin kraanavettä ei suositella juotavaksi.

MyBnB Bootcamp ohjelma 29.11.–6.12.

Viikon aikana tarjolla on erilaista ohjelmaa, johon voit vapaasti osallistua oman jaksamisesi ja mielenkiinnon mukaan. Kaikki ohjelma järjestetään PORTISCO-terassilla, ellei toisin ilmoiteta.

Tiistai 29.11.

 • 12.50 Laskeutuminen Las Palmasiin ja bussikyyti kentältä hotellille
 • 14.30 Check-in ja majoittuminen huoneisiin
 • 17.15 Valmentajien tutustumistreeni 30 min ? Huom! Kokoontuminen resortin vastaanottoaulassa klo 17.00
 • 17.40 Sarin palauttava kehonhuolto 30 min ❤️
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa

Keskiviikko 30.11.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 8.00 Sarin dynaaminen aamuherättely 45 min ?
 • 12.00 Annan ja Tiinan Bootcamp 75 min ???
 • 17.00 Sarin kehonhuolto ja rentoutus 60 min ❤️
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa

Torstai 1.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 8.00 Annan syke + pakara 40 min ??
 • 15.00 Sarin lepäilevä luento (resilienssi) 60 min
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 21.00 Julian palauttava Yin-jooga 60 min❤️

Perjantai 2.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 8.00 Sarin dynaaminen pilates 45 min ?
 • 12.00 Tiinan kiertoharjoittelu 60 min ???
 • 18.00 Sarin kehoa ja mieltä palauttava harjoitus 60 min ❤️
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa

Lauantai 3.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 8.00 Annan syketreeni 40 min rannalla ???
 • 12.00 Sarin pilates pavilijongissa 45 min ❤️
 • 16.00 Annan lihaskuntotreeni 45 min pavilijongissa ??
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa

Sunnuntai 4.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 10.00 Sarin FasciaMethod 45 min rannalla ❤️
 • 12.00 Annan bootcamp 60min pavilijongissa ???
 • 18.00-21:15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 18.00 Julian palauttava Yin-jooga 60 min pavilijongissa ❤️

Maanantai 5.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen tarjolla Alameda-ravintolassa
 • 8.00 Sarin aamuherättely (liikkuvuus + pilates) 45 min rannalla ?
 • 12.00 Annan ja Tiinan päätösbootcamp 75 min pavilijongissa ???
 • 18.00 Sarin lepäilevä luento (uni ja unettomuus) 45 min pavilijongissa ❤️
 • 18.00–21.15 Illallinen tarjolla Alameda-ravintolassa

Tiistai 6.12.

 • 7.00–10.15 Aamiainen Alameda-ravintolassa
 • 7.30 Sarin aamuherättely 30 min rannalla ?
 • 11.20 Bussikyyti kohti Las Palmasin lentokenttää

Viikko-ohjelma on alustava ja siihen saattaa tulla pieniä muutoksia, joista infotaan matkalle perustettavan Whatsapp-ryhmän kautta.

Anna Saivosalmi

Olen Saivosalmen Anna. 43-vuotias Turkulainen PT ja lukion ope, jonka treeneissä pääsee takuulla hikoilemaan, pitämään hauskaa ja ylittämään itsensä. Kokonaisvaltaiset liikkeet, sopivasti haastavat harjoitteet ja yhteinen innostava treenifiilis vie mukanaan! Minun treeneihini jokainen pystyy osallistumaan omalla tasollaan.

 

Sari Niskanen

Olen Sari Niskanen – fysioterapeutti, personal trainer, pilates- ja FasciaMethod -ohjaaja, palautumisvalmentaja, hyvinvoinnin moniosaaja. Ohjauksessani pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen. Hyvinvointimatkamme aikana ohjaan Sinulle ryhtiä vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hengitystä syventäviä harjoitteita, makean tehokasta faskiapallohierontaa unohtamatta. Odotan innolla tapaavani Sinut!

 

Tiina Veijonen

My Body&Balancen perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja, Personal Trainer

Tiinalla on vahva ja monipuolinen kokemus yritystoiminnasta, henkilöstöjohtamisesta ja asiakkaiden kanssa onnistumisesta. 15 hektisen työvuoden jälkeen Tiina hyppäsi oravanpyörästä ja vietti ansaittua sapattia keskittyen perheeseensä ja omaan hyvinvointiinsa.

Vuoden sapatista ja terveemmästä elämästä intoutuneena Tiina perusti My Body&Balancen. Liikunta- ja hyvinvointiala on vienyt Tiinan mennessään ja tuosta uudesta innostuksen kohteesta syntyikin Suomen suosituin ja suurin hyvinvointiyhteisö MyBnB Live, jonka äärellä treenaa jo 150 000 innokasta eri puolilla Suomea.

Tiina on omimmillaan elämäntapamuuttujien ohjaamisessa niin liikunnan, palautumisen kuin ravinnonkin suhteen. Tiina ei elä elämäänsä hampaat irvessä vaan tietää että kaiken perustana on tehdä asioita itseään kuunnellen. Juhli kun on aihetta juhlaan, herkuttele kun siltä tuntuu, lepää kun väsyttää mutta muista silti treenata sen verran että voit olla itsestäsi ylpeä. 😉

Hinta:

1950 €/henkilö/ kahden hengen huoneessa
2250 €/henkilö / omassa huoneessa

Matkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Lopesan Costa Meloneras  -hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • Viikko-ohjelman treeneineen
 • MyBnb:n valmentajien palvelut

Lisämaksusta:

 • Kahden hengen huone allas-/puutarhanäkymällä 165 €/hlö/viikko

Lentoaikataulu:

29.11. Helsinki 8:20 Las Palmas 12:50
6.12. Las Palmas 13:50 Helsinki 22:05

Lisätietoja:

My BnB
info@mybnb.fi

Janina OnActive
Puh: 050 337 1202 | info@onactive.fi

Varaa matka:

Varaa paikka matkalle - MATKA ON TÄYNNÄ

Ennakkomaksu on 300 €/henkilö, joka erääntyy 7 vrk varauksen teon jälkeen ja loppumaksu erääntyy 45 vrk ennen lähtöä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä TravelOn Matkat. Suomalainen aktiivimatkoihin erikoistunut toimija 10 vuoden kokemuksella.