Skip to main content

Räätälöidyt ryhmämatkat

OnActive suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen aktiiviloman kuin haluatte. Halusitte sitten pelata padelia, joogata auringonlaskussa, pyöräillä viinitiloila, nostaa hienpintaan treenilomalla tai yhdistellä eri lajeja, toteutamme teidän toiveisiinne sopivan matkan.

Etusivu / Ryhmämatkat

Tutussa ryhmässä lomailu on parasta!

OnActive suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen matkan kuin haluatte. Teemme matkoja Eurooppaan ja kaukokohteisiin. Sinä voit valita mihin haluat lähteä.

Tutussa ryhmässä lomailu on parasta. Voit lähteä matkalle kavereiden kanssa, oman seuran porukalla, perheen tai vaikka koko suvun voimin. Voit järjestää yrityksesi asiakkaille palaverimatkan tai seminaarin aktiivisella otteella. Kerro toiveesi, me teemme sellaisen matkan.

Ryhmän koko on vapaa ja matkan pituuden, lähtö- ja paluupäivän voi valita vapaasti. Tarvittaessa saat kauttamme kokeneen matkanvetäjän tai valmentajan mukaan matkalle.

OnActiven ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja ammattitaidolla. Unohda arki ja anna harrastuksesi viedä!

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

Ota yhteyttä alla olevalla ryhmämatka -lomakkeella tai puhelimitse. Tee se hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi lähtöä, niin saamme varattua edullisimmat ja parhaat vaihtoehdot sinun ryhmällesi.

  OnActiven ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja kokeneiden ammattilaisten toimesta.

  0300 870 525

  info@onactive.fi

  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo