Skip to main content

Pyöräilymatkat

OnActive-pyöräilymatkoilla kaikki on järjestetty valmiiksi. Joka päivän ohjelmana on yhteinen pyöräretki. Matkat sopivat kaikille pyöräilystä innostuneille. Mukana satulassa on aina suomalainen, kokenut matkanjohtaja.

Kokemustasot

Matkalle valmistautuminen

Pyörät ja varusteet

OnActive -pyöräilyvetäjät

Etusivu / Pyöräilymatkat

OnActive Pyöräilymatkat

OnActive-pyöräilymatkoilla kaikki on järjestetty valmiiksi. Lennot ja kuljetukset tasokkaaseen hotelliisi, jossa asut koko lomasi ajan. Joka päivän ohjelmana on yhteinen pyöräretki, jonka pituus on noin 30-80 km maastosta riippuen ja matkavauhti maltillinen – olemmehan lomalla.

Kaikilla matkoilla on mukana suomalainen, kokenut matkanjohtaja. He ovat olleet mukana suunnittelemassa matkaohjelmaa ja reittejä. Vetäjät ovat myös ryhmän mukana satulassa kaikilla matkoilla ja pyöräretkillä.

Pyöräily jättää matkakohteessa pienemmän hiilijalanjäljen ja antaa myös mahdollisuuden kokea maailman aitona, maanläheisesti. Se nostaa kuntoa, poistaa stressiä ja vähentää päästöjä. Pyörällä myös pääset paikkoihin, joihin turistibusseilla ei ole asiaa.

Lähde mukaan satulaan nauttimaan lomailusta aitiopaikalla!

Seuraavat OnActive-pyöräilymatkat

Mallorca
Pollenca | Port Blue Club resort

1695 €/viikko
Lähtö 15.3.-22.3.2024
Kokemustaso: 2

Katso lisää
Mallorca hemmottelee pyöräilyharrastajaa monipuolisilla mahdollisuuksillaan. Saaren itäpuoli on mainio vaihtoehto lännen kaupunkikeskustojen tuntumassa majoittumiseen. Tällä matkalla asutaan PortBlue Club Pollencia resortissa, jonka sijainti pyöräilylomaa ajatellen on erinomainen ja matkan hintaan kuuluu tasokas maantiepyörä.

Mallorca
Alcudia | Alcudia Port

1795 €/viikko
Lähtö 11.4.-18.4.2024
Kokemustaso: 1

Katso lisää
Huhtikuun maantiepyöräviikolla on tarkoitus tutustua ryhmässä ajamiseen, valmistautua tulevaan pyöräilykauteen ja haastaa itseään myös vähän jyrkemmässä maastossa. Ajettavat reitit ovat tasoltaan helppoja. Matka sopii aloittelevalle harrastajalle.

Italia
Gardajärvi | The Garda Hotel Charme

alkaen 2495 €/viikko
Lähdöt 23.5. sekä 4.9., 11.9. ja 18.9.
Kokemustaso: 1

Katso lisää
Pyöräily on hyvä tapa tutustua alueen kaupunkeihin ja kyliin, jotka ovat täynnä kauniita rakennuksia, historiallisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia paikallisesta ilmapiiristä.

Italia
Lazio| Fiuggi

1790 €/viikko
1.10.-8.10.2024
Kokemustaso: 2

Katso lisää
Viikon aikana ajamme sähkömaastopyörillä läpi viehättävien alueiden, joissa pääset nauttimaan perinteisestä italialaisesta tunnelmasta, kaunista maisemista sekä hyvästä ruoasta.