Skip to main content

Padelmatkat

OnActiven padelmatkoilla pääset pelaamaan padelia hyvässä seurassa. Ohjelmistossa on pelimatkoja, joissa pääpaino on pelaamisessa, opetusmatkoja, joissa pelaamisen lisäksi saadaan opetusta maailman huippuammattilaisilta sekä kisamatkoja, joissa osallistutaan tai käydään katsomassa kansainvälisiä padelturnauksia. Voit myös yhdistää lomaan golfia ja muita harrastuksiasi.

Taitotasot

Tutustu OnActiven padelvetäjiin

Lajiesittely – padel

Etusivu / Padelmatkat

OnActive Padelmatkat

OnActiven padelmatkoilla kaikki on hoidettu valmiiksi kokeneen matkanjärjestäjän ammattitaidolla. Yhteistyökumppanimme vastaavat viikko-ohjelmasta ja matkoille mukaan lähtee aina kokenut suomalainen padel-ohjaaja.

Matkojen ohjelma on suunniteltu niin, että pelien välissä on aikaa tutustua myös paikalliseen elämään, rentoutua hotellilla tai vaikkapa pelata kierros golfia.

Padelmatkoille voit lähteä yksin, oman peliparin tai vaikka oman kaveriporukan kanssa. Saamme varmuudella järjestymään hyvät pelit kaikille.

Padelmatkoille ovat tervetulleita kaikentasoiset harrastajat ja tarjolla on lähtöjä eri taitotasoille. Sinun tarvitsee vain keskittyä lomailuun ja lempiharrastukseesi. Kentillä nähdään!

OnActiven padelmatkat tehdään yhteistyössä Babolatin kanssa!

Seuraavat OnActive-padelmatkat

Andalusia
Costa de la luz | Iberostar Royal Andalous

1595 €/viikko
Lähtö 3.10.2024

Katso lisää
Timon kanssa syksyllä valon rannikolle. Pelaa, treenaa ja nauti samanhenkisestä seurasta aurinkoisessa Espanjassa!