Etusivu / Ryhmät / Timon padelviikko Costa de la Luz

Pelaa ja kehity Timon opissa Andalusian auringon alla

Costa de la Luz on kaunis alue Espanjassa, joka sijaitsee maan etelärannikolla Atlantin valtameren rannalla. Alue tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestä ja mahtavista auringonlaskuistaan. Valon rannikoksi kutsuttu alue on myös paikallisten oma suosikkilomakohde ja nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tänne viettämään viikko padelin merkeissä. Mukana matkassa on samanhenkistä peliseuraa sekä yksi suomen monipuolisimmista padelvalmentajista Timo Hartikainen, jonka opeilla viet pelisi uudelle tasolle.

Tämä lomaviikon ohjelma yhdistää padelvalmennusta, pelaamista ja leikkimielistä kisailua. Mukana on padelvalmentaja Timo Hartikainen, joka antaa opetusta pelin eri osa-alueilla ja toimii myös matkanvetäjänä. Valmennuksessa saat yleisten teemojen lisäksi yksilöllistä palautetta ja neuvoja.

Tasoltaan reissu on tarkoitettu harrastelijoille, jotka pelaavat säännöllisesti ja käyvät ehkä myös valmennuksessa. Kilpailukokemusta voi olla tapahtumista, americanoista tai jopa alimpien luokkien kansallisista kisoista. Jos pisteiden lasku sujuu vastustajaa suututtamatta, pelaaminen on kivaa ja valmennus kiinnostaa, niin reissu on juuri sinulle.

Valmennuksessa käymme viikon aikana läpi puolustusta, siirtymistä verkolle sekä verkkopelaamista niin teknisesti kuin taktisesti. Saat apua ja oppia puolustuksen peruslyönteihin, lasien hyödyntämisestä lob-lyöntiin. Verkolle siirtymisessä harjoittelemme verkon valloittamista eri lyöntien avulla. Verkkopelaamisen kulmakiviä ovat volley-lyönnit sekä kontrolloidut ylälyönnit. Välillä pitää revitellä smashilla tai jopa viboralla. Kontrollia parantavia drillejä tulee säännöllisesti, joista myös aiempien reissujen pelaajat ovat pitäneet.
Matkalla valmennus on pääosassa, mutta hyvän mielen pelit täydentävät viikkoa. Pelivalmennuksessa saat vinkkejä taktisesti järkevästä pelistä, jossa tietenkin tavoitteena vastustajan voittaminen.
Valmennus on järestetty hotellista lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevalla padelclubilla, jonka lämmin tunnelma saa vihtymään vielä pitkään pelien jälkeen. Mikä parempaa kuin jälkipelien puinti ilta-auringossa, kylmän juoman kanssa ja mukavassa seurassa.
Iberostar Royal Andalus on elegantti hotelli, jonka tilavat huoneet ovat sisustettu ajattoman klassisesti. Värimaailma on harmoninen ja maanläheinen, mikä luo huoneisiin rauhallisen tunnelman. Royal Andalus sijaitsee 5 km pituisen La Barrosa -rannan edustalla Novo Sancti Petrissä. Atlantin rannikon upea hiekkaranta on kuuluisa niin maisemansa, kuin ympäristövastuullisuudensa puolesta. Hotelli reunustaa allasaluetta, jonka äärellä voit rentoutua pelien välissä. Hotellin vieressä sijaitsee yksi Espanjan suurimmista golfklubeista, joten voit halutessasi yhdistää lomaasi myös muuta liikuntaa. Lentokentältä on hotellille noin 2,5 tunnin bussimatka, mutta perillä kaikki tarvittava löytyy aivan hotellin vierestä.

Alustava peliohjelma:

 • 10.10. Iltapelit 17-19
 • 11.10. Aamupelit 9-11 ja iltapelit 16-18
 • 12.10. Aamupelit 9-11 iltapelit valaistuksessa 21-23
 • 13.10. Vapaapäivä
 • 14.10. Aamupelit 9-11 ja iltapelit 16-18
 • 15.10. Aamupelit 9-11 ja iltapelit 16-18
 • 16.10. Iltapelit 16-18
Varaa matkasi tästä

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Ennakkomaksu on 300 €/henkilö, joka erääntyy 7 vrk varauksen teon jälkeen ja loppumaksu erääntyy 45 vrk ennen lähtöä. Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa myös mahdolliset ennen matkaa sairastumisesta aiheutuvat peruutuskulut.

Matkan ajankohta 10.10.-17.10.2024

10.10.2024
1 vko
Alk. 1595€

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Matkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • Käsimatkatavara 10 kg ja matkatavara ruumaan 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Iberostar Royal Andalus-hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • 20 tuntia padelia
 • Padel opetus
 • Timo Hartikaisen matkanvetäjä- ja opetuspalvelut

Lisämaksusta:

 • Osittainen merinäköalahuone 50 €/huone
 • Yhden hengen huone 250 €/viikko (huom! yhden hengen huoneet ovat aina osittaisella merinäköalalla)
 • Golfkierros hotellin kentällä (lisätiedot info@onactive.fi)

Lentoaikataulu:

Helsinki 06:35 > Malaga 10:20
Malaga 11:05 > Helsinki 16:40
OnActive-padelvalmentaja

Timo Hartikainen

"Olen timanttisen varma, että padel tuo iloa juuri sinulle!

Olen iloinen, positiivinen ja innostava, mutta myöskin vaativa valmentaja.
Haluan kulkea oppimisen polkua yhdessä sinun kanssasi! "

Toimin ammattivalmentajana ja Suomen Padelliiton kouluttajana. Valmennan säännöllisesti ja koulutan valmentajia. Kokemusta Padelista on yli neljä vuotta ja kolme vuotta on täysipainoisesti opiskellut Padelia. Olen saanut kansainvälisen tason valmennusta noin 100 tuntia.

Suomen Padelliitto
- Suomen juniorimaajoukkueen valmentaja
- kahde Padelin EM-kisat valmentajana (naisten joukkue ja juniorit)
- padelohjaaja
- seuravalmentaja
- padelohjaaja-kouluttaja
- seuravalmentaja-kouluttaja

Ammattitaito:
- valmentajan ammattitutkinto
- kasvatustieteen ja sosiologian pääaineopinnot suoritettu
- pitkä kokemus kouluttajana liike-elämässä
- fasilitoiva tapa kouluttaa ja valmentaa

Valmenan mm. Padel Rocks hallilla.

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot