Espanja 27.9.2023 | 1 viikko

Andalusia | Fairplay Golf & Spa resort

Rentoudu joogalomalla Andalusiassa

Joogaloma Andalusiassa on loistava tapa irrottautua arjesta ja antaa keholle ja mielelle ansaittua lepoa. Kiireetön aikataulu antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja hidastaa tahtia. Viikon ohjelmaan sisältyy päivittäin useampi joogaharjoitus, meditaatiota ja hengitysharjoituksia, joihin voit osallistua vapaasti oman jaksamisesti mukaan. Tällä matkalla Yoga Nordic vastaa viikon joogasisällöstä ja mukana on heidän ammattitaitoinen joogaohjaajansa.

Herätä kehosi ja mielesi uuteen lomapäivään aamun joogatunnilla. Nauti aamiaista ravintolan terassilla tuoreita hedelmiä ja paikallisia herkkuja maistellen. Aamiaisen jälkeen voit viettää aikaa rentoutuen kirjan parissa, pysähtyä ihailemaan maisemia tai hemmotella itseäsi hotellin tasokkaassa kylpylässä. Tällä joogalomalla voit keskittyä omiin tarpeisiisi ja nauttia viiden tähden hotellin palveluista, pitkistä kävelyistä maaseudun rauhassa, auringosta sekä monipuolisista joogaharjoituksista.

Yoga Nordicin rakentamat joogamatkan tunnit muodostuvat hatha- ja yin-joogaharjoituksista sekä erilaisista teematunneista kuten Hyvän Unen Yin Jooga, joogan alkeet tai kehonhuolto. Ryhmän kiinnostuksen mukaan järjestetään luentoja esimerkiksi  joogan anatomiasta tai kiinalaisesta lääketieteestä. 

"Joogaloma on loistava tapa irrottautua arjesta ja antaa keholle ja mielelle ansaittua lepoa."

Harjoitukset tehdään pääasiassa hotellin puutarhassa pehmeällä nurmella, puiden varjossa, henkeäsalpaavien maalaismaisemien auetessa taustalla. Tunne auringon lämpö ja kevyt tuulenvire kasvoillasi, hengitä raikasta ulkoilmaa ja kuuntele luonnon ääniä samalla kun keskityt asanoihin. Ulkona joogatessa saat myös helpommin yhteyden ympäröivään luontoon ja omaan kehoosi.

Fairplay Golf & Spa Resort sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Paikallisen espanjalaisen kylän malliin rakennettu hotelli koostuu useasta rakennuksesta ja sen huoneet on sisustettu andalusialaiseen, aasialaiseen tai afrikkalaiseen teemaan. Tunnelma on rauhallinen ja maisemat hotellin edessä ovat lumoavat sillä edessä avautuvat yhdet Espanjan suurimmista riisiviljelmistä. Hotellin yleiset tilat ovat harmoniset ja tyylikkäät. Hotellin SPA on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta.

Andalusia on yksi Espanjan rikkaimmista alueista ruokakulttuurin suhteen. Ruoka on tunnettu yksinkertaisuudestaan ja maukkaista raaka-aineistaan, joita käytetään runsaasti alueen monipuolisessa ja terveellisessä ruokavaliossa. Viikon aikana kannattaa maistaa esimerkiksi gazpachoa, kylmää vihanneskeittoa tai kala/kanaversiona saatavaa paellaa. Andalusialainen tapas-kulttuuri on myös tärkeä osa alueen ruokakulttuuria. Joku päivä voitkin kävellä läheiseen kylään tapas-lounaalle. Pieni ja viehättävä Benalup sijaitsee noin kilometrin päässä hotellista. Täällä pääset vielä näkemään aitoa Andalusialaista elämää.

Joogamatka Andalusiaan

27.9.-4.10.2023
Fairplay resort, puolihoito, viikko-ohjelma
Hinta 1380 €/viikko
Yhden hengen huone +270 €/viikko

Joogamatkalle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogamatka onkin loistava tapa tutustua joogaan lempeästi joogaopettajan ohjauksessa omaan tahtiin edeten. Joogamatka sopii kuitenkin erinomaisesti myös kokeneemmillekin joogaharrastajille, jotka pääsevät syventämään harjoitustaan. Jokainen joogaharjoitus räätälöidään sopimaan kunkin osallistujan osaamistasoon.

Viikko-ohjelma

Yoga Nordicin ammattitaitoiset opettajat rakentavat ja opettavat jokaiselle osallistujalle sopivat liikkeet ja niiden variaatiot. Yoga Nordic on tunnettu matalankynnyksen joogakoulu ja heillä onkin leikkisä sanonta “ Kuka tahansa voi osallistua tunneillemme, kun pääsee itsenäisesti lattialle ja sieltä omin avuin ylös.”

Joogamatkalle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogamatka onkin loistava tapa tutustua joogaan lempeästi joogaopettaja ohjauksessa omaan tahtiin edeten. Joogamatka sopii kuitenkin erinomaisesti myös kokeneemmillekin joogaharrastajille, jotka pääsevät syventämään harjoitustaan. Jokainen joogaharjoitus räätälöidään sopimaan kunkin osallistujan osaamistasoon.

Päiväohjelma

Loman alussa tutustumme toisiimme ensimmäisen yhteisen joogahetken äärellä. Samalla kerromme joogatuntien sisällöstä, eri joogalajeista, niiden tasoista ja henkilökohtaisesta harjoittelusta.

Aamulla noin klo 8
Aamut aloitamme energisoivalla ja herättelevällä dynaamisella Hatha joogaharjoituksella.

Päivällä noin klo 11.30–12.30
1–2 päivänä viikossa on mahdollisuus asanaklinikka-harjoituksiin tai muihin teematunteihin ryhmän toivomusten mukaan. 

Illalla noin klo 20.30-21.30
Hyvän Unen Yin jooga
Illallisen jälkeen on tarjolla vielä rauhoittava, rentouttava ja palauttava, meditatiivinen yin-joogaharjoitus, joka takaa syvän ja rauhallisen unen sekä rentouttaa lihakset seuraavaan aamuharjoitukseen.

Tunnit ovat 60–90 minuutin pituisia riippuen harjoituksesta. Harjoitukset sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin. Joogatuntien aikataulu on suuntaa antava ja voi vaihdella harjoitusten sijainnin ja sään mukaan.

Varaa matkalle mukaan harjoitukseen sopivat vaatteet
–joogamatto
–joustavat, joogaan sopivat vaatteet
–aamuharjoituksen aikaan saattaa olla vielä viileää, joten pitkähihaiset puserot, housut ja sukat sekä iso, ohut ja lämmin huivi ovat myös tarpeen
–varvastossut

Jooga asanoissa käytettävät tuet, vyöt ja muut tarvikkeet toimitetaan Yoga Nordicin ja matkanjärjestäjän toimesta.

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Yoga Nordic on yksi Suomen suurimmista joogakouluista, jolla on useita toimipaikkoja pääkaupunkiseudulla. ”Haluamme tarjota kaikille joogasta kiinnostuneille matalan kynnyksen joogatunteja, joihin jokainen on tervetullut, täysin ensikertalaisesta joogakonkariin.”

Andalusia | Fairplay 27.9.-4.10. | 1380 €

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Joogamatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • Käsimatkatavara 10 kg ja matkatavara ruumaan 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Fairplay Golf & Spa Resort-hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • 2 sisäänpääsyä spahan
 • Viikko-ohjelma
 • Yoga Nordicin joogaohjaajan palvelut

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huone 270 €/viikko
 • Superior-huone terassilla tai parvekkeella 100 €/huone
 • Golfkierros hotellin kentällä 80 €/kierros (lisätiedot info@onactive.fi)

Lentoaikataulu:

Helsinki 15:35 > Malaga 19:20
Malaga 20:05 > Helsinki 01:40 (+1)
OnActive-joogavalmentaja

Petri Linnankivi, Yoga Nordic

"Olen kokeillut joogapolullani useita erilaisia joogalajeja. Lähinnä sydäntä on kuitenkin Yin jooga sen meditatiivisen rauhallisuuden vuoksi. Myös Air Jooga viehättää erityisesti sen selkärankaa pidentävän vaikutuksen vuoksi. Erityisosaamistani ovat jooga anatomia sekä rauhallinen ja hauska ote opettamiseen."

Petri on sekä kokenut joogaopettaja, että Yoga Nordicin opettajakoulutuksen pääopettaja. Hän on erikoistunut erityisesti Hatha- ja Yin Joogan. Yoga Nordic studioilla ja virtuaalistudiolla Petri opettaa niin dynaamista Ghosh perimälinjan hatha joogaa, Hot Joogaa, Yin joogaa, kuin suuren suosion saanutta Air Joogaa.

Opetuksessaan hän korostaa yksilöllistä opettamista, anatomian huomioimisen tärkeyttä jooga-asanoissa ja jokaisen yksilöllisyyden kunnioittamista. Taolainen filosofia ja Patanjalin joogasutrien arvot ovat tärkeänä osana hänen opetustaan.

Petri on opiskellut hatha joogaopettaja tutkintonsa ulkomailla ja Suomessa Yoga Nordicilla, sekä lisäkouluttautunut ulkomailla keskittyen sekä Bishnu Ghoshin perimälinjan joogaan että Yin joogan eri muotoihin. Hänen pääopettajansa on yhdysvaltalainen jooga ja anatomianopettaja Paul Grilley, joka on luonut nykyaikaisen Yin joogan. Muina opettajina hänellä on ollut Master Paulie Zink (Taolainen jooga), Tony Sanchez (Bishnu Ghosh), Lisa Goodwin (Hot Yoga), sekä Yoga Nordicin opettajakoulutuksen pääopettaja Harriet Linnankivi.

* Gentle Hot Yoga w/ Lisa Goodwin 2009
* Yin Yoga & Anatomy Teacher Training - Paul Grilley 2010
* Hathajooga opettajakoulutus - Yoga Nordic 2010
* Advanced 84 asanas Teacher Training - Tony Sanchez 2011
* Yin & Yang Yoga Teacher Training - Master Paulie Zink 2011
* Yin Yoga & Advanced Anatomy Teacher Training - Paul Grilley 2012
* Kiinalaisen lääketieteen Akatemia 2020-->

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot