Skip to main content

OnActive yritysinfo

Etusivu / Yritysinfo

OnActive-lomat − aikaa tehdä mitä rakastat!

TravelOn Matkat aloitti vuonna 2002 aktiivilomien järjestämisen ja kymmenessä vuodessa olemme vakiinnuttaneet paikkamme maan johtavana golf- ja purjehdusmatkojen järjestäjänä.

Nyt esittelemme uuden palvelun OnGolfin ja OnSailin rinnalle. Kun haluat lähteä rentouttaville harrastelomille samanhenkisten lomailijoiden kanssa, löydät jatkossa laadukkaimman tarjonnan OnActiven nettisivuilta.

Aloitamme toiminnan syksyllä 2023 padel-, jooga-, treeni- ja pyöräilymatkoilla. Jatkossa laajennamme yhä uusiin lajehin ja harrastuksiin. OnActive-matkat suuntautuvat niin tuttuihin klassikkokohteisiin kuin uusiin kiehtoviin lomapaikkoihin.

Tuotamme OnActive-matkat aina lajin arvostetuimpien kotimaisten kumppanien kanssa. Heidän kanssaan valitsemme kohteita, joissa pääset lomailemaan rakkaan harrastuksen parissa laadukkaissa olosuhteissa asiantuntevien matkanvetäjien johdolla. OnActive-matkoilla voit yhdistää lomaasi helposti myös muita sinulle mieluisia harrastuksia.

Olemme tehneet kaiken helpoksi ja meidän kanssa matkustat turvallisesti. TravelOn Matkat on suomalainen, kokenut ja vastuullinen matkanjärjestäjä, joka on asettanut vaadittavat takuut Kuluttajavirastoon.

OnActive-matkoilla kaikki on järjestetty valmiiksi, joten sinä voit keskittyä huolettomana lomailuun. OnActive-lomalla hintaan sisältyy suorat lennot, kuljetukset kohteessa, majoitus tasokkaassa hotellissa, ruokailuja sekä tietenkin hyvin suunniteltu ohjelma oman harrastuksen parissa. Mukana on aina kokenut suomalainen vetäjä – sekä tietysti mukavaa matkaseuraa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan OnGolfin yli 99 % pelimatkalla olleista olivat valmiita suosittelemaan matkaa kavereilleen. Meillä on sama tavoite myös OnActive-matkoille.

Ota yhteyttä. Kaikki onnistuu.

Ota yhteyttä

TravelOn Matkat Oy
Turveradantie 17
02180 Espoo

 0300 870 525

info@onactive.fi

OnActive-matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä on
TravelOn Matkat Oy
Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä Yleisiä matkapakettiehtoja. Tutustu myös OnActiven erityisehtoihin matkaa varatessasi.

Tutustu golfmatkatarjontaamme täällä.

Siirry OnGolfin sivuille

Tutustu purjehdusmatkatarjontaamme täällä

Siirry OnSailin sivuille