Joogaohjaajat

Kokeneet joogaohjaajamme ovat ammattilaisia, jotka suunnittelevat harjoitukset ja viikko-ohjelman osallistujien yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Ohjaajamme pyrkivät luomaan matkoilla turvallisen ja kannustavan harjoitusympäristön, jossa kaikki voivat harjoittaa joogaa omalla tasollaan ja edetä omassa tahdissaan. Heidän tavoitteensa on auttaa osallistujia löytämään lomallaan sisäistä rauhaa ja harmoniaa joogan avulla.

Etusivu / Joogamatkat / Joogaohjaajat

Löydä sisäinen voimasi ja tasapainosi kokeneen joogaohjaajan johdolla

Joogakoulu

Yoga Nordic

"Haluamme tarjota kaikille joogasta kiinnostuneille matalan kynnyksen joogatunteja, joihin jokainen on tervetullut, täysin ensikertalaisesta joogakonkariin. Uskomme, että jooga on niin laaja, ja aina muokattavissa harjoittajan mukaan, että se todellakin sopii jokaiselle. Haluamme rakentaa parhaita joogaelämyksiä jokaiseen elämänvaiheeseen, vauvasta vaariin."

Me Yoga Nordicilla haluamme olla juuri sinun joogakotisi, paikka johon kaipaat aina uudelleen, rentoutumaan ja virkistymään joogan kautta. Haluamme kasvattaa joogayhteisöä orgaanisesti, sekä harjoitusta, että ympäristöä kunnioittaen. Haluamme rakentaa siltoja joogalajien välille, ja yhteistyökumppanien kautta vielä laajentaa joogan mahdollisuuksia.

Kunnioitamme kaikkia joogan muotoja ja toivotamme kaikkien joogalajien harrastajat tervetulleiksi kouluillemme. Olemme osa luontoa, myös urbaanissa ympäristössä, siksi pyrimme kunnioittamaan ympäristöä valinnoillamme.

Yoga Nordicin perustaja Harriet Linnankivi aloitti joogan opettamisen 2004, jolloin hän myös ensimmäisenä toi Hot Joogan Suomeen. Harriet opetti Hot Joogaa ensimmäiset kaksi vuotta useilla kuntosaleilla, Helsinki Day Spassa, Laguuni Day Spassa sekä joogakoulu Shantissa ja paljon yksityisryhmiä. Ensimmäisen Yoga Nordic joogakoulun hän avasi 4.9.2006.

Vuosien varrella joogaperhe on kasvanut uusilla lajeilla, nykyään jo neljällä joogakoululla tarjotaan yli 30 erilaista jooga-, pilates- ja barretuntia. Edelleen kuitenkin Harrietin alkuperäinen idea olla matalan kynnyksen joogakoulu, johon kaikki ovat aina tervetulleita elää vahvasti mukana joogakoulun arkipäivässä.

OnActive-joogavalmentaja

Petri Linnankivi, Yoga Nordic

"Olen kokeillut joogapolullani useita erilaisia joogalajeja. Lähinnä sydäntä on kuitenkin Yin jooga sen meditatiivisen rauhallisuuden vuoksi. Myös Air Jooga viehättää erityisesti sen selkärankaa pidentävän vaikutuksen vuoksi. Erityisosaamistani ovat jooga anatomia sekä rauhallinen ja hauska ote opettamiseen."

Petri on sekä kokenut joogaopettaja, että Yoga Nordicin opettajakoulutuksen pääopettaja. Hän on erikoistunut erityisesti Hatha- ja Yin Joogan. Yoga Nordic studioilla ja virtuaalistudiolla Petri opettaa niin dynaamista Ghosh perimälinjan hatha joogaa, Hot Joogaa, Yin joogaa, kuin suuren suosion saanutta Air Joogaa.

Opetuksessaan hän korostaa yksilöllistä opettamista, anatomian huomioimisen tärkeyttä jooga-asanoissa ja jokaisen yksilöllisyyden kunnioittamista. Taolainen filosofia ja Patanjalin joogasutrien arvot ovat tärkeänä osana hänen opetustaan.

Petri on opiskellut hatha joogaopettaja tutkintonsa ulkomailla ja Suomessa Yoga Nordicilla, sekä lisäkouluttautunut ulkomailla keskittyen sekä Bishnu Ghoshin perimälinjan joogaan että Yin joogan eri muotoihin. Hänen pääopettajansa on yhdysvaltalainen jooga ja anatomianopettaja Paul Grilley, joka on luonut nykyaikaisen Yin joogan. Muina opettajina hänellä on ollut Master Paulie Zink (Taolainen jooga), Tony Sanchez (Bishnu Ghosh), Lisa Goodwin (Hot Yoga), sekä Yoga Nordicin opettajakoulutuksen pääopettaja Harriet Linnankivi.

* Gentle Hot Yoga w/ Lisa Goodwin 2009
* Yin Yoga & Anatomy Teacher Training - Paul Grilley 2010
* Hathajooga opettajakoulutus - Yoga Nordic 2010
* Advanced 84 asanas Teacher Training - Tony Sanchez 2011
* Yin & Yang Yoga Teacher Training - Master Paulie Zink 2011
* Yin Yoga & Advanced Anatomy Teacher Training - Paul Grilley 2012
* Kiinalaisen lääketieteen Akatemia 2020-->