Gran Canaria 13.2.2024 | 1 viikko

Maspalomas | Kumara Serenoa by Lopesan

Padelia ja rentouttavaa lomailua Kanariansaarten lämmössä!

Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana lomakohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa 25 asteeseen. Päivät aloitetaan aamutreeneillä, jonka jälkeen sinulla on päivä vapaata aikaa ja illalla pelataan taas. Vapaa-ajalla voi tutustua vaikkapa viihtyisään Meloneraksen pikkukaupunkiin tai suunnata Playa del Inglesin sykkeeseen. Hyvä vaihtoehto on myös vain ottaa rennosti, nauttien resortin palveluista ja viereisestä Maspalomasin rannasta.

Tämä lomaviikon ohjelma yhdistää padelvalmennusta, pelaamista ja leikkimielistä kisailua. Mukana on padelvalmentaja Timo Hartikainen, joka antaa opetusta pelin eri osa-alueilla ja toimii myös matkanvetäjänä. Valmennuksessa saat yleisten teemojen lisäksi yksilöllistä palautetta ja neuvoja. Tasoltaan reissu on alimpien luokkien kansallisissa kilpailuissa käyneille ja/tai aktiiviharrastajille, joilla pallo pysyy jo pelissä hyvin.

Valmennuksessa käymme viikon aikana läpi puolustusta, siirtymistä verkolle sekä verkkopelaamista niin teknisesti kuin taktisesti. Saat apua ja oppia puolustuksen peruslyönteihin, lasien hyödyntämisestä lob-lyöntiin. Verkolle siirtymisessä harjoittelemme verkon valloittamista eri lyöntien avulla. Verkkopelaamisen kulmakiviä ovat volley-lyönnit sekä kontrolloidut ylälyönnit. Välillä pitää revitellä smashilla tai jopa viboralla. Kontrollia parantavia drillejä tulee säännöllisesti, joista myös aiempien reissujen pelaajat ovat pitäneet.
Matkalla valmennus on pääosassa, mutta hyvän mielen pelit täydentävät viikkoa. Pelivalmennuksessa saat vinkkejä taktisesti järkevästä pelistä, jossa tietenkin tavoitteena vastustajan voittaminen.

"Loistavaa valmennusta, rentoa lomailua ja paljon tekemistä myös vapaa-ajalle"

Kumara Serenoa on Lopesanin laadukas neljän tähden hotelli Maspalomasissa golfkentän syleilyssä. Reilun 30 neliön huoneissa on sängyn lisäksi oma sohva ja terassi. Padel-keskus sijaitsee vain reilun puolen kilometrin päässä hotellilta ja sinne on kävelyreitti. Meloneraksen rantakaupunki bulevardeineen ja kasinoineen sijaitsee reilun kolmen kilometrin päässä ja Playa del Inglesin humu on saman matkan päässä vastapäisessä suunnassa.

Maspalomasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Vapaapäivänä on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Viereiseltä Melonerasin alueella viihtyvyyden takaa kaunis rantabulevardi ravintoloineen ja alueen korkeatasoiset ostoskeskukset. Voit myös lähteä iltakävelylle Maspalomasin kuuluisalle hiekkarannalle.

Padelmatka Gran Canarialle
13.2.-20.02.2024

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels
Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
4 tuntia padelia 5 päivänä

Hinta 1695 €/viikko
Yhden hengen huone +200 €/viikko

Tasoltaan reissu on alimpien luokkien kansallisissa kilpailuissa käyneille ja/tai aktiiviharrastajille, joilla pallo pysyy jo pelissä hyvin.

Viikko-ohjelma

Tästä löydät alustavan ohjelman viikolle. Valmentajasi kertoo paikan päällä koska sinun täytyy olla paikalla ja mitä harjoituksissa tehdään.

Padel:

Saat henkilökohtaisen treeniaikasi valmentajalta paikan päällä. Treenit ja pelit järjestetään alla olevien kenttävarausten sisällä.

 • 14.2.24 9:00-12:00 & 15:30-17:30
 • 15.2.24 9:00-12:00 & 15:30-17:30
 • 16.2.24 9:00-12:00 & 15:30-17:30
 • 17.2.24 Vapaapäivä
 • 18.2.24 9:00-12:00 & 15:30-17:30
 • 19.2.24 9:00-12:00 & 15:30-17:30
Varaa matka - MATKA ON TÄYNNÄ

Matka on täynnä. Kysy lisäpaikkojen mahdollisuutta info@onactive.fi.

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Gran Canaria | Maspalomas
13.2.-20.02.2024 | 1695 €

Tasoltaan reissu on alimpien luokkien kansallisissa kilpailuissa käyneille ja/tai aktiiviharrastajille, joilla pallo pysyy jo pelissä hyvin.

Varaa matka - MATKA ON TÄYNNÄ

Tämä matka on täynnä. Kysy lisäpaikkojen mahdollisuutta info@onactive.fi.

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Padelmatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Las Palmasiin
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ****
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • Yhteensä 20 tuntia padelia 5 päivän aikana
 • Timo Hartikaisen matkanvetäjä- ja opetuspalvelut

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huonelisä +200 € / viikko

Lentoaikataulu:

Helsinki 11:25 > Las Palmas 16:00
Las Palmas 16:50 > Helsinki 01:05(+1)
OnActive-padelvalmentaja

Timo Hartikainen

"Olen timanttisen varma, että padel tuo iloa juuri sinulle!"

Toimin ammattivalmentajana ja Suomen Padelliiton kouluttajana. Valmennan säännöllisesti ja koulutan valmentajia. Kokemusta Padelista on yli neljä vuotta ja kolme vuotta on täysipainoisesti opiskellut Padelia. Olen saanut kansainvälisen tason valmennusta noin 100 tuntia.

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot