Padelvetäjät

OnActive-padelvetäjämme ovat kokeneita suomalaisia padelvalmentajia sekä matkalijoita. He suunnittelevat lomasi opetusohjelman ja ovat mukana järjestämässä pelejä. Vetäjät ovat aina apunasi ja mukana koko loman ajan.

Padelvalmentajamme tuovat lomaasi lisäarvoa

OnActive-padelvalmentaja

Timo Hartikainen

"Olen timanttisen varma, että padel tuo iloa juuri sinulle! Olen iloinen, positiivinen ja innostava, mutta myöskin vaativa valmentaja. Haluan kulkea oppimisen polkua yhdessä sinun kanssasi! "

Toimin ammattivalmentajana ja Suomen Padelliiton kouluttajana. Valmennan säännöllisesti ja koulutan valmentajia. Kokemusta Padelista on yli neljä vuotta ja kolme vuotta on täysipainoisesti opiskellut Padelia. Olen saanut kansainvälisen tason valmennusta noin 100 tuntia.

Suomen Padelliitto
- Suomen juniorimaajoukkueen valmentaja
- kahde Padelin EM-kisat valmentajana (naisten joukkue ja juniorit)
- padelohjaaja
- seuravalmentaja
- padelohjaaja-kouluttaja
- seuravalmentaja-kouluttaja

Ammattitaito:
- valmentajan ammattitutkinto
- kasvatustieteen ja sosiologian pääaineopinnot suoritettu
- pitkä kokemus kouluttajana liike-elämässä
- fasilitoiva tapa kouluttaa ja valmentaa

Valmenan mm. Padel Rocks hallilla.

OnActive-padelvalmentaja

Jasu Räisänen

"Valmennuksessa minulle on tärkeintä että hikeä ja naurua on oikeassa suhteessa. Haluan myös että aina opitaan uutta. Jokaisella treenaajalla tulisi olla selkeä käsitys, että mitä ja miksi harjoiteltiin ja kuinka sitä voi soveltaa suoraan peliin."

Olen pelannut golfia 6 vuotiaasta asti ja kolunnut alue Tour junnukisoja aikanaan. Tätä nykyään tasoitus on kuuden luokkaa. Lapsena kuvioissa oli myös tennis, jota pelasin aktiivisesti. Padel on tullut mukaan aikuisiällä lajin rantauduttua Suomeen. Olen valmentanut padelia päätoimisesti jo 4 vuotta, mikä on Suomessa pitkä aika. Toimin Padel Club Finlandilla / Ledap Groupilla Head-prona eli vastuuvalmentajana. Vahvuuksiini valmentajana kuuluu mukava ja rento meininki sekä kyky löytää kullekin omat keinot kehittää peliä.
OnActive-padelvalmentaja

Pete Seppälä

”Minulle tärkeää on huomioida jokainen matkalainen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, tule siis sellaisena kuin olet!”

Pete on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK, PGA golf pro ja Padelin seuravalmentaja. Pete on vetänyt Padel- ja Golfmatkoja jo 22 vuoden ajan ja opettaa padelia Padel Housessa ja golfia Espoon Ringside Golfissa. Hän on lisäksi laulaja-juontaja.

”Intohimoni on suunnitella huolella harjoitteet, joissa ohjeet ovat ymmärrettäviä, osallistujilla on mahdollisimman vähän odottelua ja porukalle tulee hymy huulille”

Peten tyyli opettaa ja vetää matkoja on kaikki huomioonottava, iloinen ja kannustava. Peten matkat tunnetaan siitä, että tunnelma on rento matkan aikana treeneissä, peleissä sekä myös illanvietoissa, joissa on odotettavissa Peteltä myös laulua.