Taitotasot

OnActive-padelmatkoille voit lähteä yksin, oman peliparin tai vaikka oman kaveriporukan kanssa. Saamme varmuudella järjestymään hyvät pelit kaikille. Reissut on jaettu kolmen tasoryhmän mukaan niin, että reissuilla yhdistyy yleensä kaksi eri tasoryhmää. Näin varmistamme että kaikki pääsevät pelaamaan mukavia ja omantasoisia pelejä.

OnActive-padellomat on jaettu kolmeen eri taitotasoon

Valitsemalla kohteistamme taitotasoasi parhaiten vastaavan matkan, varmistat lomasi onnistumisen.

Nämä tasot ovat suuntaa antavia ohjeistuksia ja peliohjelma rakentuu aina lopulta ryhmän toiveiden ja tason mukaan. Nautit OnActiven peli- ja opetusmatkoista entistä enemmän, kun valitset oikeanlaisen tasoryhmän. Lue alla olevat tasoryhmien esittelyt niin löydät helpommin sinulle sopivan matkan ja peliseuran. Voit olla myös yhteydessä OnActiven matkanvetäjiin, jotka osaavat auttaa valitsemaan sinun taitotasoa vastaavan matkan.

Olet tutustunut lajiin jonkin aikaa ja maila pysyy kädessä. Nautit leppoisasta pelailusta, ja osaat jo pelin tärkeimmät säännöt. Sinua kiinnostaa kehittyminen padelin pelaajana, mutta et ole vielä pelannut juurikaan kisahenkisiä pelejä.

Olet pelannut jo pidemmän aikaa tai sinulla on vähäisen pelaamisen lisäksi vahva mailapelitausta. Tykkäät pelata paljon ja hallitset mukavasti erilaisia lyöntejä. Olet mahdollisesti kisannut jo jonkin verran hallisarjoissa.

Olet pelannut padelia jo pitkän aikaa  erilaisia pelaajia vastaan ja maila on melkein kasvanut käteesi kiinni. Olet kohdannut kattavasti erityyppisiä pelaajia ja hallitset monipuolisen lyöntivalikoiman. Tykkäät kilpailla ja haluat kehittää koko ajan omaa peliäsi.