Kokemustasot

OnActive-pyöräilylomat on tarkoitettu kaikille, sillä monipuolisesta tarjonnastamme löydät vaihtoehtoja enemmän ja vähemmän pyöräilleille. Matkamme on jaettu kolmeen eri kokemustasoon, joiden avulla pystyt arvioimaan matkan soveltuvuuden sinulle ja valitsemaan parhaiten lomatoiveitasi vastaavan kohteen valikoimastamme.

Etusivu / Pyöräilymatkat / Kokemustasot

OnActive-pyöräilylomat on jaettu kolmeen eri kokemustasoon

Valitsemalla kohteistamme taitotasoasi parhaiten vastaavan matkan, varmistat lomasi onnistumisen.

Nämä tasot ovat suuntaa antavia ohjeistuksia ja viikko-ohjelma rakentuu aina lopulta ryhmän toiveiden ja tason mukaan. Jaksamiseesi vaikuttaa reittien ja kohteen lisäksi myös paljon valittu pyörä. Korkeammankin kokemustason matkalla pysyy hyvin vauhdissa mukana, kun alle valitsee sähköavusteisen pyörän. Mikäli oma jaksamisesi arveluttaa, voit aina soittaa meille, niin pohdimme yhdessä sinulle vaihtoehdon, jonka avulla nautit viikosta.

Harrastat säännöllisesti liikuntaa ja sinulla on hyvä peruskunto. Siirryt pyörällä paikasta toiseen sujuvasti ja takapuolesi on jo tottunut satulan muotoiluun. Reittien pituus ja haastavuus saattaa vaihdella eri päivinä, vaikka pääsääntöisesti matkataan tasaisessa maastossa. Pienet nousut ja mäet eivät ole sinulle ongelma. Nousut poljetaan omaan tahtiin ja päivämatkat jättävät tilaa pysähdyksille matkan varrella.

Pyöräilet viikoittain ja jaksat istua pyörän päällä pidempiäkin matkoja. Nousut ja epätasainen maasto tuovat sinulle mukavaa vaihtelua pyöräretkiin. Jos matkan varrelle osuu kiinnostavaa nähtävää tai koettavaa, ei pieni pysähdys haittaa. Pyöräilytahti pidetään reippaana ja taukoja pidetään matkan aikana sopivin välein.

Pääasiallinen kulkuvälineesi arjessa on pyörä tai vaihtoehtoisesti pyöräily on sinulle säännöllinen urheilumuoto. Päivämatkat ovat pitkiä tai maasto muuten haastavaa. Matkalle osallistuminen vaatii vahvaa pyöräilytaustaa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa.