Kanariansaaret

Meloneras | Gran Canaria

Treeniviikko Kanarian auringossa MyBnb:n suosikki valmentajien kanssa

Lomaklassikko Gran Canaria on mainio valinta lomakohteeksi. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella on kaikki tarvittava aktiivilomailijan viikkoa varten.

Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana lomakohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa jopa 25 asteeseen.

”Saaren ykköskenttä Anfi Tauro Golf on Arizona-tyylinen kenttä dramaattisissa Tauron maisemissa. Tarjolla on haasteiden lisäksi upeita visuaalisia elämyksiä.”

Hotellilta on pääsy suoraan Melonerasin pitkälle rantakadulle ravintoloineen, kauppoine ja kahviloineen. Päivän voi aloittaa lenkillä rantabulevardia pitkin auringonnousua ja merta ihaillen tai voit lenkkeillä Maspalomasin dyynien kautta Playa del ingesin puolelle aamukahville.

Matkalla asutaan rantabulevardin vieressä sijaitsevassa juuri remontoidussa Lopesan Costa Meloneras hotellissa. Laaja puutarha ja allas-alue tarjoaa tilaa rentoutumiseen, auringonottoon ja aktiiviohjelmaan. Hotellin yleiset tilat ja huoneet ovat erittäin laadukkaat ja tilavat. Hotellin palkittu circuit spa on ainakin yhtenä päivänä kokemisen arvoinen. Sisäänpääsyn spahan voi ostaa paikan päällä.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Halutessasi on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Melonerasin alueelta löytyy myös paljon muita aktiviteetteja kuten laadukkaita golfkenttiä.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Halutessasi on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Melonerasin alueelta löytyy myös paljon muita aktiviteetteja kuten laadukkaita golfkenttiä.

OnGolf Pelimatkat Melonerasiin

Hotelli: Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Ruokailut: Puolihoito
Golf: 5 green feetä/vk (3 x Meloneras, 1 x Maspalomas ja 1 x Anfi Tauro)
Lähtöpäivät: 22.11. ja 29.11.2022
Hinta: 1 viikko alkaen 2290 € ja 2 viikkoa alkaen 3790 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu alkaen 350 €/viikko

Lopesan Costa Meloneras resort & spa ****

Lisätietoja: Lopesan Costa Meloneras on erittäin laadukas hotelli erinomaisella sijainnilla Melonerasin rantakadun, Maspalomasin majakan ja meren läheisyydessä. Hotelli on iso, mutta tunnelmallinen ja kerää matkalaisiltamme hyvää palautetta vuodesta toiseen. Vuoden 2021 aikana hotelli on läpikäynyt isoja uudistuksia, kun huoneita, allasalueita ja yleisiä tiloja on remontoitu. Puutarha-alue on iso ja pihan allasalue kattava. Hotellin palveluihin kuuluu myös kuntosali, tenniskentät, iso kylpylä sekä 5 ravintolaa ja kasino.

Huoneiden sisustus on raikkaan moderni, mutta henkii silti värimaailmallaan lämmintä espanjalaista tunnelmaa.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) huone allas/puutarhanäkymällä

Lisätietoja hotellista: Lopesan Costa Meloneras resort & Spa

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 1136
 • Lentokentälle n. puoli tuntia
 • Uimarannalle 150 m.
 • Maksuton wifi huoneissa

Matkan valmentajat

Olen Saivosalmen Anna. 43-vuotias Turkulainen PT ja lukion ope, jonka treeneissä pääsee takuulla hikoilemaan, pitämään hauskaa ja ylittämään itsensä. Kokonaisvaltaiset liikkeet, sopivasti haastavat harjoitteet ja yhteinen innostava treenifiilis vie mukanaan! Minun treeneihini jokainen pystyy osallistumaan omalla tasollaan.

 

Olen Sari Niskanen – fysioterapeutti, personal trainer, pilates- ja FasciaMethod -ohjaaja, palautumisvalmentaja, hyvinvoinnin moniosaaja. Ohjauksessani pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen. Hyvinvointimatkamme aikana ohjaan Sinulle ryhtiä vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hengitystä syventäviä harjoitteita, makean tehokasta faskiapallohierontaa unohtamatta. Odotan innolla tapaavani Sinut!

 

Varaa pelimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Lopesan Villa del Conde hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • 5 green feetä (3 x Meloneras, 1 x Maspalomas ja 1 x Anfi Tauro)
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen laukku ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 350 €/viikko
 • Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla 165 €/hlö/viikko
 • Yhden hengen huone osittaisella merinäköalalla 430 €/viikko
 • Golfauto Anfi Tauron kentällä (maksetaan paikan päällä)

Lentoaikataulu

Marraskuun lähdöillä

Helsinki 8:20 Las Palmas 12:50
Las Palmas 13:50 Helsinki 22:05