Skip to main content

TravelOn Matkat ja Yoga Nordic yhteistyöhön – “Tarjoamme laadukkaita joogamatkoja kaiken tasoisille harrastajille”

Vapaa-ajan matkoja järjestävä TravelOn Matkat on aloittanut joogamatkojen tarjonnan yhteistyössä Yoga Nordicin, maan johtavan joogakoulun kanssa. Itsestä huolehtiminen, terveys ja palautuminen ovat nousseet ihmisten tärkeysjärjestyksessä jo pitkään, mutta varsinkin pandemia vuosien jälkeen hyvinvoinnin tavoittelu on entisestään korostunut.

“Lomalla ihmisillä on aikaa pysähtyä ja uskomme, että joogan ympärille rakennetuilla matkoilla on paljon kysyntää Suomessa. Joogalomat mahdollistavat lomamatkan sekä itsestään huolehtimisen yhdistämisen. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme kumppaniksi maan ammattilaiset”, toteaa Tuomas Kiiskinen, TravelOn Matkojen toimitusjohtaja.

Vuonna 2012 perustettu TravelOn Matkat kasvoi nopeasti maamme suurimmaksi golfmatkojen järjestäjäksi. OnGolf-matkojen lisäksi yritys järjestää OnSail-purjehdusmatkoja ja avaa syksyllä uuden OnActive-palvelun, jossa on tarjolla matkoja joogan lisäksi mm. pyöräilyn ja padelin harrastajille.

“Hyvä asiakaspalvelu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat nostaneet meidät suurimmaksi ja arvostetuimmaksi golfmatkojen järjestäjäksi. Teemme asiakkaille kaiken valmiiksi niin, että lomalla he voivat nauttia sataprosenttisesti lempiharrastuksestaan”, Kiiskinen sanoo.

“Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 99,8 % asiakkaistamme suosittelee OnGolfia muille golfareille. Tämä on hyvä tavoite myös joogamatkojen kohdalla.”

TravelOn Matkat ja Yoga Nordic aloittavat yhteistyönsä syksyn 2023 aikana toteuttamalla matkoja Espanjaan, jossa voidaan yhdistää aurinkoinen sää, laadukas majoitus ja ainutlaatuinen ympäristö joogaharjoituksille.

”Yoga Nordicin ammattitaitoiset opettajat rakentavat ja opettavat jokaiselle osallistujalle sopivat liikkeet ja niiden variaatiot. Olemmehan tunnettuja matalankynnyksen joogakouluna, jossa meillä on leikkisä sanonta “ Kuka tahansa voi osallistua tunneillemme, kun pääsee itsenäisesti lattialle ja sieltä omin avuin ylös.”  Petri Linnankivi, Yoga Nordic pääopettaja.

Yoga Nordicilla on toimipisteet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä online-joogapalvelu, joka tarjoaa etänä kattavan valikoiman livetunteja sekä tallenteita.

”Me Yoga Nordicilla haluamme olla juuri sinun joogakotisi, paikka, johon kaipaat aina uudelleen, rentoutumaan ja virkistymään joogan kautta. Haluamme kasvattaa joogayhteisöä orgaanisesti, sekä harjoitusta, että ympäristöä kunnioittaen. Haluamme rakentaa siltoja joogalajien välille, ja yhteistyökumppanien kautta vielä laajentaa joogan mahdollisuuksia.”

TravelOn Matkojen ja Yoga Nordicin ensimmäiset joogamatkat syksylle löydät OnActiven nettisivuilta ja valikoima talvelle ja ensi keväälle päivittyy kesän aikana.