Skip to main content

TravelOn Matkat laajentaa syksyllä 2023 aktiivimatkoihin!

Suomen suurin golf- ja purjehdusmatkojen järjestäjä TravelOn Matkat laajentaa valikoimaansa muihin aktiivimatkoihin. Aktiivimatkat ovat suunnattu liikunnallisesta lomailusta kiinnostuneille matkailijoille ja ne sisältävät erilaisia aktiviteetteja kuten padelia, pyöräilyä, joogaa, treenaamista ja vaellusta. Uusia matkoja tullaan markkinoimaan OnActive brändin alla.

”Teemme matkoja alan parhaiden toimijoiden kanssa yhteistyössä. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus matkanjärjestämisestä ja heiltä lajiosaaminen ja ymmärrys mitä asiakkaat viikon aikana haluavat harjoituksiltaan. Yhteistyössä pystymme toteuttamaan laadukkaita aktiivilomia.” Janina Raikkala, OnActive

OnActive-matkoilla matkailijat pääsevät yhdistämään lempiharrastuksensa, liikkumisen ja itsestään huolehtimisen lomailuun ja rentoutumiseen.

Uskomme, että arjen pyörityksestä palautuu parhaiten aurinkoisessa maisemassa, kun Suomessa sää ei vielä tarjoa parastaan. Pyrimme tarjoamaan helpon vaihtoehdon lomaa tarvitsevalle ja kaikki tarvittavat palvelut kuuluvat valmiiksi matkapaketin hintaan.”

Lennot, lentokenttäkuljetukset, tasokas majoitus, ruokailut, retket ja teeman mukainen viikko-ohjelma on mietitty valmiiksi. Matkoilla on aina mukana lajin ammattitaitoinen asiantuntija, joka vastaa harjoitusten toteuttamisesta. Matkat soveltuvat kaikenikäisille ja kuntoisille matkailijoille, sillä ohjelmassa on eritasoisia aktiviteetteja.

TravelOn Matkat on 100 % suomalainen matkanjärjestäjä ja Suomen matkailualan liiton (SMAL) tuoreen mittauksen mukaan liikevaihdoltaan seitsemänneksi suurin matkanjärjestäjä, joka tuottaa Suomesta lentäen tehtäviä matkapaketteja. Täysin kotimaisista toimijoista sijoituimme kolmanneksi. Palvelemme asiakkaitamme aina suomeksi.

Syksyn matkavalikoima tulee myyntiin maaliskuun puolessa välissä, kun uudet nettisivut aukeavat osoitteeseen onactive.fi. Tervetuloa mukaan!

 

Koe maailma liikkuen – OnActive-loma antaa kehollesi ja mielellesi uutta energiaa!