Meloneras 30.11.2023 | 1 viikko

Gran Canaria | MyBnB treenimatka

Etusivu / Treenimatkat / Mybnb Meloneras

Viiden tähden MyBnB treeniloma yhdessä suosikkivalmentajien kanssa tulee jälleen!

Lomaklassikko Gran Canaria on mainio valinta lomakohteeksi. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella on kaikki tarvittava aktiivilomailijan viikkoa varten. Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana lomakohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa jopa 25 asteeseen.

Lomallamme saat nauttia fysioterapeutti Sari Niskasen kevyistä lihaskuntotunneista, pilateksesta sekä lempeistä kehoa ja mieltä huoltavista harjoituksista, Anna Saivosalmen energisistä Bootcampeista, aamulenkeistä ja kuminauhajumpista, Tiina Veijosen ja Rosa-Maria Knutarin tiukoista Tabata- ja lihaskuntotunneista sekä Jessica Reimanin räjähtävistä syketreeneistä ja palauttavista kehonhuoltohetkistä.

Jokainen lomapäivä sisältää vähintään kaksi erilaista kehonhuoltotuntia, lihaskuntotunteja ja hikisiä rantabootcampeja. Voit räätälöidä jokaiselle päivälle omanlaisen ja itsellesi sopivan treenikokonaisuuden.

Tällä kokonaisvaltaisella hyvän olon matkalla saat myös olla ja nautiskella upeista maisemista ja saaren tarjonnasta itseksesi sekä nauttia viinistä ja shoppailusta ystävien seurassa juuri sen verran, kuin sitä lomallasi kaipaat.

Matkan valmentajina toimii huippuammattilaisten joukko, joka on tuttu MyBnB Liven treeneistä. Tapaat suosikkivalmentajasi Meloneraksen lomalla ja pääset jumppaamaan livenä yhdessä Kanarian auringossa.

Anna Saivosalmen innostavilla lihaskuntotunneilla, kuminauhatreeneissä ja aamulenkeillä pääsee takuulla hikoilemaan, pitämään hauskaa ja ylittämään itsensä. Kokonaisvaltaiset liikkeet, sopivasti haastavat harjoitteet ja yhteinen innostava treenifiilis vie mukanaan!

Sari Niskasen ohjauksessa pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen. Hyvinvointimatkamme aikana Sari ohjaa ryhtiä sekä syviä lihaksia vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hengitystä rauhoittavia harjoitteita, makean tehokasta faskiapallohierontaa unohtamatta.

Jessica Reimanin treeneissä saat itsestäsi kaiken irti. Tehokkaat lihaskuntotreenit ja Tabata-tunnit yhdistettynä kehonhuoltoon antavat energiaa pitkään talveen. Jessica on liikunta-alan moniammattilainen, joka on toiminut paljon myös huippu-urheilijoiden valmennuksen parissa.

Tiina Veijosen lihaskuntotunneilta ei puutu hyppyjä ja vauhtia. Kokonaisvaltaisissa lihaskuntoliikkeitä sisältävissä kiertoharjoitteluissa liikut oman tasosi mukaan hyvällä fiiliksellä ja itsesi ylittäen. Kannustuksen ja mukaansa tempaavan musiikin voimalla jaksaa kovemmankin treenin.

Rosa-Maria Knutarin Tabata- ja HIIT-tunneilla ei hikeä säästellä. Toki näilläkin tunneilla teet täysin oman tasosi mukaan, aina hyvällä fiiliksellä ja itsesi ylittäen. Kannustuksen ja tsempin voimalla jaksaa kovemmankin treenin.

"Aktiiviloma Kanarian auringossa, viiden tähden hotellissa ja huippuvalmentajien treenien parissa piristää harmaan syksyn keskellä."

Matkalla asutaan rantabulevardin vieressä sijaitsevassa hiljattain remontoidussa viiden tähden Lopesan Costa Meloneras hotellissa. Hotelli on iso, mutta tunnelmallinen ja kerää matkalaisiltamme hyvää palautetta vuodesta toiseen. Vuoden 2021 aikana hotelli on läpikäynyt isoja uudistuksia, kun huoneita, allasalueita ja yleisiä tiloja on remontoitu. Hotellin palveluihin kuuluu myös kuntosali, tenniskentät, iso kylpylä sekä 5 ravintolaa ja kasino.

Laaja puutarha ja allas-alue tarjoaa tilaa rentoutumiseen, auringonottoon ja aktiiviohjelmaan. Hotellin palkittu circuit spa on ainakin yhtenä päivänä kokemisen arvoinen. Sisäänpääsyn spahan voi ostaa paikan päällä.

Hotellilta on pääsy suoraan Melonerasin pitkälle rantakadulle ravintoloineen, kauppoineen ja kahviloineen. Päivän voi aloittaa lenkillä rantabulevardia pitkin auringonnousua ja merta ihaillen tai voit lenkkeillä Maspalomasin dyynien kautta Playa del Inglésin puolelle aamukahville.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Halutessasi on siis helppo tehdä retki saaren pääkaupunkiin. Melonerasin alueelta löytyy myös paljon muita aktiviteetteja kuten laadukkaita golfkenttiä.

MyBnB treenimatka Melonerasiin

30.11.-7.12.2023
Lopesan Costa Meloneras, aamiaiset ja illalliset sekä treeniohjelma
Hinta 2275 €/viikko
Yhden hengen huone +375 €/viikko

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Treenimatka | Meloneras 30.11.-7.12.2023

Hinta:

2275 €/henkilö/ kahden hengen huoneessa
2650 €/henkilö / omassa huoneessa

Varaa matka

Vinkki! Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, niin tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Treenimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Lopesan Costa Meloneras  -hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • Omat vastuskuminauhat ja faskiapallot, joilla saat paremman tuntuman treeneihin
 • Monipuolinen viikko-ohjelma
 • MyBnB Liven valmentajien ohjaamat ryhmäliikuntatunnit

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huone 375 €/viikko standard huoneessa
 • Puutarhanäkymän huone 210 €/henkilö/2 hengen huoneessa
 • Allasnäkymän huone 280 €/henkilö/2 hengen huoneessa (kysy saatavuus info@onactive.fi)
 • Golfkierros hotellin kentällä (lisätiedot info@onactive.fi)

Lentoaikataulu:

Helsinki 08:20 > Las Palmas 12:50
Las Palmas 13:50 > Helsinki 22:05

Matkan maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli haluat yhteisen huoneen mutta erilliset laskut, tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@onactive.fi.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Matkaehdot

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnActiven lisä- ja erityisehtoihin.

OnActiven erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot