Valmentajat

Kokeneet valmentajamme ovat ammattilaisia, jotka suunnittelevat loman harjoitukset ja viikko-ohjelman. Ohjaajamme pyrkivät luomaan matkoilla turvallisen ja kannustavan harjoitusympäristön, jossa kaikki voivat treenata omalla tasollaan ja edetä omassa tahdissaan. Valmentajamme ohjaavat sinua oikein tekniikan ja intensiteetin suhteen sekä auttavat saavuttamaan treenitavoitteesi palautumista unohtamatta.

Etusivu / Treenimatkat / Valmentajat

Nauti treenaamisesta ja kehity valmentajan ohjauksessa!

Online treeniyhteisö

MyBnb Live

"MyBnB Live on liikunnan ammattilaisten ylläpitämä maksuton palvelu, jonka tavoitteena on pitää suomalaiset liikkeessä. Olemme treeniyhteisö, jonka kanssa voit paremmin ajasta ja paikasta riippumatta."

Suomen suurin ja suosituin, aikuiselle naiselle suunnattu hyvinvointiyhteisö Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa. Kanavamme on kuluttajalle täysin maksuton.

Olemme liikunnan ammattilaisten tiimi, josta löytyy osaamista moneen lähtöön. Työmme ja intohimomme on saada sinut liikkumaan ja voimaan paremmin. Pidämme viikottain erilaisia tunteja, jotta jokainen teistä löytää itselle sopivan ja mieluisan treenimuodon. MyBnB Live -lähetyksissä voit nähdä myös vierailevia valmentajia sekä liikunnasta ja hyvinvoinnista innostuneita vieraitamme. Tervetuloa mukaan!

Kanavaamme seuraa 150 000 suomalaisnaista, joista noin 70% osallistuu viikottain hyvinvointivalmentajiemme liveohjauksiin tai kumppaneidemme nimissä toteutettuihin julkaisuihin, arvontoihin tai kuluttajakilpailuihin.

Valmentaja, MyBnb Live

Tiina Veijonen

"En elä elämääni hampaat irvessä vaan tietäen, että kaiken perustana on tehdä asioita itseä kuunnellen. Juhli kun on aihetta juhlaan, herkuttele kun siltä tuntuu, lepää kun väsyttää mutta muista silti treenata sen verran että voit olla itsestäsi ylpeä."

Olen Tiina Veijonen – My Body&Balancen perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja sekä Personal Trainer. Minulla on vahva ja monipuolinen kokemus yritystoiminnasta, henkilöstöjohtamisesta ja asiakkaiden kanssa onnistumisesta. 15 hektisen työvuoden jälkeen hyppäsin oravanpyörästä ja vietin sapattia keskittyen perheeseen ja omaan hyvinvointiin.

Vuoden sapatista ja terveemmästä elämästä intoutuneena perustin My Body&Balancen. Liikunta- ja hyvinvointiala onkin vienyt minut mennessään ja tästä uudesta innostuksen kohteesta syntyi Suomen suosituin ja suurin hyvinvointiyhteisö MyBnB Live, jonka äärellä treenaa jo 150 000 innokasta eri puolilla Suomea.

Olen omimmillani elämäntapamuuttujien ohjaamisessa niin liikunnan, palautumisen kuin ravinnonkin suhteen. En elä elämääni hampaat irvessä vaan tietäen, että kaiken perustana on tehdä asioita itseä kuunnellen. Juhli kun on aihetta juhlaan, herkuttele kun siltä tuntuu, lepää kun väsyttää mutta muista silti treenata sen verran että voit olla itsestäsi ylpeä.

Valmentaja, MyBnb Live

Anna Saivosalmi

"Kokonaisvaltaiset liikkeet, sopivasti haastavat harjoitteet ja yhteinen innostava treenifiilis vie mukanaan! Minun treeneihini jokainen pystyy osallistumaan omalla tasollaan."

Olen Saivosalmen Anna. 43-vuotias Turkulainen PT ja lukion ope, jonka treeneissä pääsee takuulla hikoilemaan, pitämään hauskaa ja ylittämään itsensä. Kokonaisvaltaiset liikkeet, sopivasti haastavat harjoitteet ja yhteinen innostava treenifiilis vie mukanaan! Minun treeneihini jokainen pystyy osallistumaan omalla tasollaan.
Valmentaja, MyBnb Live

Julia Hakala

"Yin-joogatunneillani pääset humpsahtamaan ihanaan olemisen tilaan, tiputtelemaan taakkoja harteilta sekä sulattelemaan jumeja kehostasi. Aamujoogissa heräämme auringon tahtiin yhdessä lempeästi, lämpöä ja liikettä kroppaan pehmeästi etsien."

Olen Julia Hakala, 27-vuotias kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja monipuolisesti liikunnasta kiinnostunut joogaohjaaja (RYT200 Authentic Flow). Olen ollut MyBnB Livessä alusta asti mukana – useimmiten kameran takana. Yin-joogatunneillani pääset humpsahtamaan ihanaan olemisen tilaan, tiputtelemaan taakkoja harteilta sekä sulattelemaan jumeja kehostasi. Aamujoogissa heräämme auringon tahtiin yhdessä lempeästi, lämpöä ja liikettä kroppaan pehmeästi etsien. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tunneille osallistuaksesi – olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
Valmentaja, MyBnb Live

Sari Niskanen

"Ohjauksessani pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen."

Olen Sari Niskanen – fysioterapeutti, personal trainer, pilates- ja FasciaMethod -ohjaaja, palautumisvalmentaja, hyvinvoinnin moniosaaja. Ohjauksessani pääset huoltamaan kehoasi lempeän tehokkaasti, palautumaan rauhallisesti hengitellen ja rentoutumaan suloisesti viipyillen. Hyvinvointimatkamme aikana ohjaan Sinulle ryhtiä vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hengitystä syventäviä harjoitteita, makean tehokasta faskiapallohierontaa unohtamatta. Odotan innolla tapaavani Sinut!
Valmentaja, MyBnb Live

Jessica Reiman

"Olen kasvanut huippu-urheilijaperheessä, jonka innostamana päädyin valmentajaksi. Tähän päivään mennessä olen valmentanut yli 15 vuoden ajan ihmisiä vasta-alkajasta ammattiurheilijoihin, osallistunut lukuisien verkkovalmennusten toteuttamiseen sekä erilaisiin hyvinvointihankkeisiin."

Olen Jessica Reiman ja lyhyesti voisin todeta itsestäni, että “no mää oon semmonen liikunta-alalla kaiken nähnyt monitoiminainen”.

Olen kasvanut huippu-urheilijaperheessä, jonka innostamana päädyin valmentajaksi. Tähän päivään mennessä olen valmentanut yli 15 vuoden ajan ihmisiä vasta-alkajasta ammattiurheilijoihin, osallistunut lukuisien verkkovalmennusten toteuttamiseen sekä erilaisiin hyvinvointihankkeisiin. Asiakkaiden valmentamisen lisäksi minulla on pitkä kokemus uusien personal trainereiden ammattiin valmentamisesta. Monipuolisen valmentamisen ohella toimin Prehealthin toimitusjohtajana.

Koulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK), Sertifioitu Personal Trainer, Wellness Coach, Nutrition Coach ja Kahvakuulaohjaaja.